Pohronie otočilo s Púchovom. Žilinská rezerva si z Humenného berie tri body

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pohronie otočilo s Púchovom. Žilinská rezerva si z Humenného berie tri body

Aktualizované
Talentovaný futbalistu pomohol svojmu "béčku".
Talentovaný futbalistu pomohol svojmu "béčku".MŠK Žilina
Program 25. kola druhej najvyššej futbalovej ligy odštartoval duelom na východe republiky. Z Humenného si všetky tri body vzala rezerva Žiliny. Plný zápis zaknihovalo aj Pohronie proti Púchovu. Domácu ťahajú päťzápasovú sériu bez prehry.

FK Humenné - MŠK Žilina "B" 0:2

Góly: 51. Kaprálik, 87. Beňadik

Bodové zisky oboch mužstiev z ostatných ligových vystúpení sľubovali vyrovnané meranie síl. Domáci káder si z posledných piatich duelov pripísal šesť bodov, hostia štyri. Septembrový vzájomný stret ponúkol iba jediný presný zásah, ktorý vtedy rozhodol o výhre Humenčanov.

Na jednogólový súboj to dlho vyzeralo aj tentoraz, lenže viac radosti by z toho mala Žilina, keďže krátko po začiatku druhej polovice sa presadil Adrián Kaprálik. Tri minúty pred uplynutím riadnej hracej doby sa však na listinu strelcov zapísal aj Marek Beňadik, čím stanovil podobu konečného rezultátu.

Mladí "šošoni" pred zvyšnými stretnutiami 25. kola poskočili na siedmu priečku tabuľky, Humenné ostáva na trinástej pozícii.

Tabuľkové postavenie oboch celkov
Tabuľkové postavenie oboch celkovFlashscore

FK Pohronie - MŠK Púchov 2:1 (0:1)

Góly: 56. Mazáň, 61. Sanusi - 22. Holáň

Súboj tabuľkových susedov odštartoval lepšie Púchov. Krátko po dvadsiatej minúte otvoril skóre duelu Holáň. Bol to jeho druhý gól v sezóne. Lenže po zmene strán hostia neustriehli vydarenú päťminútovku domácich. O vyrovnanie sa postaral skúsený Mazáň, na ktorého zakrátko nadviazal Sanusi. Pohronie neprehralo päť kôl v rade a v neúplnej tabuľke je s 39 bodmi štvrté. Púchovčania nenadviazali na cenný domáci skalp s lídrom z Prešova a zostali šiesti s 34.

Tabuľka 2. ligy.
Tabuľka 2. ligy.Flashscore