Rača sa približuje zostupu. Pokorili ju mladíci Slovana posilnení o opory prvého tímu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rača sa približuje zostupu. Pokorili ju mladíci Slovana posilnení o opory prvého tímu

Juniorka Slovana je príjemným prekvapením aktuálneho ročníka.
Juniorka Slovana je príjemným prekvapením aktuálneho ročníka.ŠK Slovan Bratislava
Program 23. kola druhej najvyššej futbalovej ligy na Slovensku uzatvorilo malé bratislavské derby medzi nováčikom z Rače a juniorkou Slovana.

FK Rača - ŠK Slovan Bratislava "B" 1:2 (0:2)

Góly: 78. Bellás (pen.) – 38. Marcelli, 45. Antálek

Slovanisti aj s posilami z prvého mužstva Dávidom Holmanom, Uchem Ugbom a Richardom Križanom v prvom polčase dominovali. Nino Marcelli mohol skórovať už po niekoľkých sekundách, ale svoj okamih si nechal na 38. minútu.

Vtedy sa predribloval cez dvoch obrancov a poľahky prekonal Žákecha v bráne Rače. Druhý zásah do šatne uštedrili hostia po rohovom kope. Hlavička v sieti neskončila, ale chaos po odrazoch dokonal Samuel Antálek.

Domáci po zmene strán mohli okamžite znížiť, Bellása vychytal Hrdina. Štvrťhodinu pred koncom sa všetko začalo komplikovať. Borovský po štandardke fauloval v pokutovom území, tentokrát sa Pavol Bellás nemýlil a penaltu premenil. O dve minúty neskôr spadol v šestnástke aj Mihálek, rozhodca na biely bod neukázal. Vyrovnanie neprišlo, v derby sa tešili mladíci Slovana.

Po výhre sa vyšvihli na štvrté miesto, k dispozícii majú ešte dohrávku prerušeného súboja s Púchovom. Naopak, Rača zostáva posledná a sedem kôl pred koncom stráca na záchranu štyri body.

Tabuľka II. ligy po 23. kole.
Tabuľka II. ligy po 23. kole.Flashscore