Rezerva Slovana pokorila béčko Žiliny, nováčik 2. ligy v závere zaskočil Pohronie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rezerva Slovana pokorila béčko Žiliny, nováčik 2. ligy v závere zaskočil Pohronie

Žilinčania nestačili na káder Slovana.
Žilinčania nestačili na káder Slovana.mskzilina.sk
V druhej najvyššej futbalovej súťaži ostávalo na skompletizovanie deviateho kola odohrať ešte dva duely. Z víťazstva v Žiline sa tešilo "béčko" Slovana, futbalisti Pohronia ostali na konci svojho zápasu nemilo prekvapení.

Žilina B - Slovan Bratislava B 1:3

Pod Dubňom sa stretli dve rezervy - žilinská hostila bratislavskú. Po dvoch výhrach motivovalo "béčko" šošonov posunutie sa bližšie k prvej štvorici. Slovanisti sa ziskom troch bodov mohli dotiahnuť práve k svojmu súperovi.

Scenár začiatku merania síl sľuboval gólové hody. Po necelých štyroch minútach sa presadil hosťujúci Elvis Isaac. Na jeho zásah už o pár chvíľ odpovedal rovnakou mincou Patrik Jakubík. Nigérijčan sa však nenechal zahanbiť a v 20. minúte druhou ranou prinávrátil vedenie na stranu svojho mužstva.

Druhá polovica ponúkla sériu viacerých striedaní a až v 87. minúte prevzal ťarchu zodpovednosti Alexej Maroš, ktorý upravil na konečných 3:1 pre bratislavský výber. Oponentom tak po vzájomnom dueli patria pozície šesť a sedem.

Posledné zápasy rezerv Žiliny a Slovana
Posledné zápasy rezerv Žiliny a SlovanaFlashscore

Malženice - Pohronie 1:1

Nové meno v druhej najvyššej lige privítalo na svojej pôde Pohronie, ktoré ťahalo šnúru troch prehier v rade. Domáci káder bol na tom celkovo ešte horšie a na konte mal iba jediný bod za nedávnu remízu v Petržalke.

Hostia chceli neúspešnú sériu zlomiť a v 18. minúte ich k tomu priblížil Adam Horvát, ktorý otvoril gólovú oponu stretnutia. Následne sa ofenzívy oboch tímov veľmi nevyznamenali, až kým neprišla piata minúta nadstaveného času.

Ukážkový šok spôsobil Pohrončanom hráč s nedávnou minulosťou z dresu trnavského Spartaka - brazílsky legionár Dyjan Azevedo sa postaral o vyrovnanie v samotnom závere. Malženice si teda pripísali druhý bod v aktuálnej sezóne.

Tabuľka 2. ligy po 9. kole
Tabuľka 2. ligy po 9. koleFlashscore