Ronaldov gól či Maného debut. Al-Nassr je vo štvrťfinále Arabského pohára majstrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldov gól či Maného debut. Al-Nassr je vo štvrťfinále Arabského pohára majstrov

Portugalský kanonier rozhodol o postupe svojho celkuv 87. minúte.
Portugalský kanonier rozhodol o postupe svojho celkuv 87. minúte.AFP
Najväčšia hviezda tímu sa presadila v "hodine dvanástej". V 87. minúte Cristiano Ronaldo (38) strelil vyrovnávajúci zásah na 1:1 proti Zamaleku. Zabezpečil tak svojmu Al-Nassr štvrťfinále Arabského pohára majstrov.

Zamalek - Al-Nassr 1:1

Súboj mal ešte jeden dôležitý moment - debut Sadia Maného. Kormidelník Luís Castro využil služby svojej najnovšej akvizície celý druhý polčas. Al-Nassr sa o miesto medzi štyrmi najlepšími pobije proti Raja Casablance.

Úvodná štyridsaťpäťminútovka presný zásah nepriniesla, do kabín sa šlo za nerozhodného stavu. Prišiel tak čas Luísa Castra, ktorý využil striedanie a na trávnik sa k Taliscovi a Cristianovi Ronaldovi pridal spomínaný Mané. Ani to domáci celok nezastavilo od vedúceho gólu. Alex Telles sa dopustil v pokutovom území faulu, ktorým daroval súperovi penaltu. Zizo v 53. minúte nasmeroval Zamalek za postupom.

Lenže favorit súboja sa nevzdal. O slovo sa prihlásila jeho najväčšia hviezda tri minúty pred záverečným hvizdom. Ghislain Konan zľava odcentroval pred bránu, kde Ronaldo tradične vyskočil najvyššie a hlavičkou k ľavej žrdi rozhodol o postupe Al-Nassr.

Konečné poradie skupiny C
Konečné poradie skupiny CFlashscore