Európa? Tieto dvere sú úplne zatvorené. Ronaldo odmieta návrat a kritizuje kvalitu MLS

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Európa? Tieto dvere sú úplne zatvorené. Ronaldo odmieta návrat a kritizuje kvalitu MLS

Cristiano Ronaldo odohral v pondelok prvé minúty predsezónnej prípravy.
Cristiano Ronaldo odohral v pondelok prvé minúty predsezónnej prípravy.Al Nassr
Cristiano Ronaldo (38) odohral tento pondelok prvý polčas v prípravnom zápase za Al-Nassr a bol kapitánom tímu trénera Luísa Castra proti Celte Vigo. Po jeho striedaní cez prestávku na Estádio Algarve španielsky klub ovládol dianie a zvíťazil hladko 5:0.

Po skončení zápasu v mix zóne Cristiano Ronaldo prehovoril k novinárom a vylúčil, že by sa vo veku 38 rokov vrátil do európskeho futbalu a tým pádom potvrdil, že dokončí svoju druhú sezónu v Saudskej Arábii.

"Európa? Tieto dvere sú úplne zatvorené. Mám už 38 a pol roka a z môjho pohľadu futbal v Európe stratil veľa na kvalite. Premier League je jediná ďaleko nad všetkými ostatnými," povedal Cristiano Ronaldo a hovoril aj o portugalskej lige a MLS, kam prestúpil Lionel Messi.

"Portugalská liga je dobrá liga, ale nie je špičková. V Európe si určite nezahrám. USA? Tiež nie. Saudská Arábia je lepšia ako Spojené štáty," uviedol kapitán národného tímu a Al-Nassr.

Celta Vigo - Al-Nassr 5:0

"Cristiano otvoril pandorinu skrinku a teraz tam idú všetci," dodal CR7 na margo odchodu viacerých európskych futbalových hviezd do Saudskej Arábie.

Na záver sa Ronalda opýtali aj na to, rozprával s Fernandom Santosom, bývalým reprezentačným trénerom Portugalska.

"Nemal som príležitosť hovoriť s Fernandom Santosom," odpovedal stručne predtým, ako sa rozhovoril o svojich prvých štyroch zápasoch pod vedením Roberta Martíneza.

"Aj v reprezentácii sa mi darí: štyri zápasy, päť gólov. Manažér odviedol dobrú prácu, hráči sú veľmi sústredení. Ako som povedal na prvom tréningu, je tu čerstvý vzduch, hráči sú uvoľnenejší a keď je to tak, veci idú dobre. Chceme postúpiť na majstrovstvá Európy," uzavrel Cristiano Ronaldo.