Bayern porazil Herthu a vrátil sa na čelo tabuľky Bundesligy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern porazil Herthu a vrátil sa na čelo tabuľky Bundesligy

Bayern je znova lídrom Bundesligy.
Bayern je znova lídrom Bundesligy.Profimedia
Futbalisti Bayernu Mníchov vyhrali v zápase 30. kola nemeckej Bundesligy nad Herthou a vrátili sa na prvé miesto tabuľky, kde opäť vystriedali Borussiu Dortmund. Tá v piatok iba remizovala.

Bayern Mníchov - Hertha 2:0 (0:0)

Góly: 69. Gnabry, 79. Coman

Brankár hostí Christensen dlho držal svoj tím nad vodou, pretože vyrazil strelu Comana a aj veľkú šancu Gnabryho, ktorý zakončoval z hranice malého vápna. Nakoniec však v 69. minúte inkasoval. Krásny pas Kimmicha pred päťku zúžitkoval na presnú hlavičku Serge Gnabry.

Kingsley Coman nepochodil ani prudkým pokusom pod brvno, no na tretíkrát sa dokázal presadiť. Znova pri tom bol Kimmich a opäť tento stredný záložník predviedol nádherný pas vzduchom za obranu. Christensen napriek dvom inkasovaným gólom korunoval svoj skvelý výkon zákrokom pri rane Saného.

Hodnotenie hráčov podľa Flashscore.
Hodnotenie hráčov podľa Flashscore.Flashscore

VfL Wolfsburg - FSV Mainz 3:0 (3:0)

Góly: 5., 28. Wind, 13. Bornauw

To najdôležitejšie sa stalo už v úvodnej polhodine stretnutia. Jonas Wind prehodil gólmana súpera, vzápätí Sebastiaan Bornauw trafil krásne k žrdi a Wind svojim druhým zásahom už v 28. minúte prakticky rozhodol o výhre Wolfsburgu, ktorý sa posunul na siedme miesto. Preskočil práve Mainz.

Aktuálna tabuľka Bundesligy.
Aktuálna tabuľka Bundesligy.Flashscore