Bayern usilovne hľadá náhradu za Daviesa. Hlavný kandidát nosí farby Liverpoolu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Bayern usilovne hľadá náhradu za Daviesa. Hlavný kandidát nosí farby Liverpoolu
Robertson by sa mohol stať náhradou za Daviesa.
Robertson by sa mohol stať náhradou za Daviesa.Profimedia
Správy z minulého i tohto týždňa naznačujú, že kanadský obranca Alphonso Davies (23) v lete zmení klubové farby. O hviezdu Bayernu Mníchov sa uchádza Real Madrid a všetko nasvedčuje tomu, že líder La Ligy s ponukou uspeje. Bavori medzitým zostavujú zoznam možných náhrad, pričom hlavný kandidát oblieka farby Liverpoolu.

Podľa britského denníka Daily Mail si nemecký veľkoklub sídliaci v Allianz Arene vyhliadol škótskeho reprezentanta Andyho Robertsona. Dvadsaťdeväťročná opora v kádri The Reds by bola určite prínosom a pomocou pre trénera, ktorý v lete nahradí Thomasa Tuchela.

Daviesovi sa budúce leto končí zmluva a Bayern určite nechce hráča pustiť zadarmo - aj preto sa o jeho budúcnosti rozhodne počas nadchádzajúceho leta. Prestup kanadského mladíka odhaduje zhodne španielsky denník Marca, pričom ho považuje za hotovú vec.

Porovnanie oboch hráčov v súčasných ligových sezónach.
Porovnanie oboch hráčov v súčasných ligových sezónach.Opta by StatsPerform

Robertson má na Anfielde zmluvu do leta 2026. V Liverpoole pôsobí od roku 2017, keď za osem miliónov libier opustil Hull City. Odvtedy odohral za anglický tím takmer 290 súťažných zápasov.

Liverpool by sa na jeho odchod nepozeral príliš s nadšením, hoci herné vyťaženie nedosahuje možné maximum. V tomto ročníku Premier League nastúpil Škót na trinásť duelov, v ktorých strelil jeden gól strelil a na jeden asistoval.