Podľa denníka AS je takmer hotovo. Davies sa údajne od leta stane hráčom Realu Madrid

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Podľa denníka AS je takmer hotovo. Davies sa údajne od leta stane hráčom Realu Madrid
Alphonso Davies je podľa všetkého na ceste do Realu Madrid.
Alphonso Davies je podľa všetkého na ceste do Realu Madrid.Profimedia
Španielsky futbalový klub Real Madrid je blízko k podpisu zmluvy s Kanaďanom Alphonsom Daviesom (23). O možnom prestupe obrancu z Bayernu Mníchov informovali španielske médiá aj agentúra DPA.

Podľa denníka AS je prestup "takmer hotový", oba kluby už dospeli k dohode a k transferu by malo prísť na konci tejto sezóny. Dvadsaťtriročný obranca má s nemeckým klubom zmluvu do konca budúcej sezóny, biely balet má zaňho zaplatiť 40 miliónov eur. Na druhej strane celok z La Ligy sa nechce púšťať do bláznivých súm, aj preto je v prípade potreby ochotný počkať na koniec kontraktu.

Davies je mimo súťažného diania od februára pre natiahnuté väzy v ľavom kolene, trénovať by mal začať v nedeľu. S Bayernom vyhral Ligu majstrov i Superpohár UEFA, získal päť bundesligových titulov, dvakrát Nemecký pohár a trikrát nemecký Superpohár.

Na majstrovstvách sveta v Katare strelil jeden z dvoch gólov a historicky prvý v podaní kanadskej reprezentácie. Tá sa predstavila na svetovom šampionáte prvýkrát od roku 1986. Plátok Mail Sport prišiel v utorok dokonca s informáciou, že v prípade Daviesovho odchodu už majú Bavori vyhliadnutú náhradu. Vedenie ukazuje prstom na liverpoolskeho Andyho Robertsona.