Guirassy opäť úradoval, radosť z fantastickej formy však prekazilo zranenie. Bayern úspešne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Guirassy opäť úradoval, radosť z fantastickej formy však prekazilo zranenie. Bayern úspešne

Aktualizované
Guirassy (vpravo) skóroval a nútene opustil ihrisko.
Guirassy (vpravo) skóroval a nútene opustil ihrisko.Profimedia
8. kolo nemeckej Bundesligy ponúklo v sobotu porciu šiestich zápasov. Z troch bodov sa tešia hráči Stuttgartu, Lipska, Freiburgu, Leverkusenu, Frankfurtu a Bayernu Mníchov.

Union Berlín - Stuttgart 0:3

Víťazstvo zariadil hosťom už v 16. minúte Serhou Guirassy, ktorý ale musel krátko na to pre svalové zranenie opustiť trávnik. Domáci však ani absenciu najlepšieho strelca Bundesligy nedokázali využiť vo svoj prospech a zaznamenali už šiestu ligovú prehru v rade. Ďalšie góly v sieti svojho tímu sledoval aj český stredopoliar Alex Král, ktorý po ľahkom zranení odohral celý druhý polčas.

V tábore domácich teraz budú pozorne sledovať zdravotný stav svojho útočníka, ktorý prežíval fantastickú sezónu. V ôsmich zápasoch zaznamenal fantastických 14 gólov a jeho prípadná absencia môže byť pre mužstvo kľúčová.

Mainz - Bayern Mníchov 0:3

Kingsley Coman strelil v 11. minúte úvodný gól Bavorov, ktorým sa podarilo vyhrať v Mewa Arene po viac ako troch rokoch. Ani reprezentačná prestávka neutlmila jeho strelecký apetít z posledného súťažného zápasu. Vedenie Bayernu ešte v prvom polčase poistil svojím deviatym ligovým a zároveň rozhodujúcim zásahom Harry Kane.

Ďalšie výsledky:

Darmstadt - RB Lipsko 1:3

Freiburg - Bochum 2:1

Hoffenheim - Frankfurt 1:3

Wolfsburg - Leverkusen 1:2