Kane si podmaňuje Bundesligu, teší sa však na zimnú prestávku: Byť bez rodiny je ťažké

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kane si podmaňuje Bundesligu, teší sa však na zimnú prestávku: Byť bez rodiny je ťažké

Kane zapadol do kolektívu Bayernu, chýbala mu však rodina.
Kane zapadol do kolektívu Bayernu, chýbala mu však rodina.AFP
Prvá zimná prestávka pre útočníka Harryho Kanea (30) v nemeckej Bundeslige bude mať pre neho cenu zlata. Angličanovi sa v aktuálnej sezóne mimoriadne darí, chýba mu však rodina.

Kane v stredu prispel k víťazstvu Bayernu nad Wolfsburgom svojím 21. presným zásahom v sezóne. Na konte má aj 5 asistencií a ide o najproduktívnejšieho hráča najvyššej nemeckej súťaže. Vďaka triumfu Bayern zaostáva za vedúcim Bayerom Leverkusen už len o štyri body, hoci Bavori majú zápas k dobru.

Anglický reprezentant zažil na športovom poli veľmi hladký a vydarený prechod do nového prostredia, v Nemecku však žil bez svojich najbližších. "Ak mám byť úprimný, veľmi sa teším na zimnú prestávku. Tie štyri mesiace bez rodiny boli ťažké," zdôraznil.

Kane prestúpil do Bayernu z Tottenhamu v auguste, pričom jeho rodina zostala v Londýne. Kapitán "Albionu" odvtedy strelil 25 gólov v 22 zápasoch vo všetkých súťažiach. 

"V novom roku sa všetci presťahujú do Nemecka. Už sa na to veľmi teším," prezradil radostné novinky. Útočník žil niekoľko mesiacov v luxusnom hotelovom apartmáne, prenájom ktorého údajne stojí na deň 10-tisíc libier. Za celkový pobyt tak zaplatil jeden milión. V priebehu decembra sa mu však podarilo nájsť vhodný domov.