Koniec kariéry bavorského talizmanu? Müller vraj budúci rok zavesí kopačky na klinec

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Koniec kariéry bavorského talizmanu? Müller vraj budúci rok zavesí kopačky na klinec
Nemecký velikán je údajne pripravený skončiť.
Nemecký velikán je údajne pripravený skončiť.Profimedia
Mužstvo Bayernu Mníchov si bez Thomasa Müllera (34) v súčasnosti nedokážeme predstaviť. Podľa najnovších správ z Nemecka by však mohol koniec kariéry skúseného futbalistu nastať už čoskoro.

Žurnalista magazínu Kicker Georg Holzner priniesol v pondelok informácie, že aktuálny kontrakt v Bayerne bude pre Müllera posledným v kariére. Vyprší mu na konci budúcej sezóny: "Thomas Müller v súčasnosti neplánuje pokračovať v kariére po skončení zmluvy v roku 2025. Bayern sa pokúsi Müllera po jeho odchode angažovať do novej funkcie."

Bayernu sa v aktuálnej sezóne nedarí, v lige prepustil po 11 rokoch majstrovský titul do rúk Leverkusenu, v Nemeckom pohári vypadol po blamáži s treťoligovým Saarbrückenom a ostal tak v hre o jedinú trofej, po remíze 2:2 v úvodnom stretnutí s Arsenalom v Lige majstrov na neho čaká stredajšia odveta, v ktorej ostáva všetko otvorené.

Müller pôsobí v Bayerne neuveriteľných 24 rokov, v klube prešiel aj mládežníckym systémom a odohral viac ako 700 zápasov. Za A-tím nazbieral 167 gólov a 164 asistencií. S tímom získal dvakrát Ligu majstrov, 12 majstrovských titulov, šesť Nemeckých pohárov, osem domácich Superpohárov, dvakrát sa tešil zo zisku Superpohára UEFA a takisto MS klubov.