Müller oslávi 700. zápas v drese Bayernu, v máji môže prekonať Maiera

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Müller oslávi 700. zápas v drese Bayernu, v máji môže prekonať Maiera
Müller sa čoskoro zapíše do histórie.
Müller sa čoskoro zapíše do histórie.Profimedia
Sezóna Bayernu Mníchov sa nevyvíja podľa plánu, ale cez víkend sa uskutoční jedna malá oslava. V centre diania by mal byť Thomas Müller (34). Ak v sobotu nastúpi proti Heidenheimu, pripíše si 700. štart za bavorský klub.

Müller je odchovancom Bayernu a v prvom tíme debutoval v sezóne 2008/2009. So svojimi spoluhráčmi dvakrát triumfoval v Lige majstrov a dvanásťkrát sa stal nemeckým majstrom. Trinásty titul však tento rok do zbierky zrejme nepridá, keďže Leverkusen je pripravený ukončiť dlhoročné kraľovanie mníchovského tímu.

"Pri pohľade na tabuľku nie je o čom špekulovať, Leverkusen neukázal žiadnu slabosť a naša strata narástla. Všetko dokumentoval minulý víkend, Leverkusen v závere strhol víťazstvo na svoju stranu, zatiaľ čo my sme proti BVB sklamali. Bayer pravdepodobne získa titul," vrátil sa o niekoľko dní späť.

Müller je už nejaký čas rekordérom Bayernu medzi hráčmi v poli a ešte tento rok by mohol prekonať aj historický zápis bývalého brankára Seppa Maiera, ktorý za klub odchytal 707 zápasov. Do konca Bundesligy zostáva odohrať sedem kôl a Bayern je stále v hre v Lige majstrov. Vo štvrťfinále sa stretne s Arsenalom.

"Toto už nie je ten Arsenal, ktorý Bayern v minulosti porážal. Budeme musieť tvrdo pracovať, ale som presvedčený, že Kanonierov pokoríme," prezradil.