Vyskúša si Hernández po sezóne nový angažmán? AC Miláno je proti, ponúka lepšiu zmluvu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Vyskúša si Hernández po sezóne nový angažmán? AC Miláno je proti, ponúka lepšiu zmluvu
Hernández má ponuky z veľmi lákavých adries.
Hernández má ponuky z veľmi lákavých adries.Profimedia
V útrobách talianskeho štadióna San Siro sa schyľuje k boju o služby francúzskeho obrancu. Theo Hernández (26) púta na prestupovom trhu veľkú pozornosť, čo sa nepáči milánskemu AC, ktoré chce s hráčom podpísať nový vylepšený kontrakt.

Podľa portálu Fichajes je o Hernándeza na trhu obrovský záujem, čo v tábore Rossoneri vyvoláva obavy. Tí už dali jasný signál, že sa nechcú zbavovať svojich opôr, ako napríklad v prípade Rafaela Leaa.

Francúzsky obranca je považovaný za jedného z najlepších hráčov na svojom poste v Európe, preto nie je prekvapením, že po ňom bažia známe klubové značky. Bayern Mníchov sa už dlhší čas pýta na jeho dostupnosť, Manchester United a Chelsea tiež nezostávajú pozadu.

Štatistika Hernándeza v drese AC.
Štatistika Hernándeza v drese AC.Flashscore

Hernández je lukratívnym artiklom aj vzhľadom na to, že dokáže pomôcť tímu v defenzíve i smerom dopredu. Teraz stojí pred veľkým rozhodnutím, keďže AC Miláno pre neho pripravuje vylepšenú zmluvu, ktorá zahŕňa lepší plat.

Ak by sa v nadchádzajúcom prestupovom období rozhodol zmeniť klubové farby, Rossoneri by mohli zinkasovať až 80 miliónov eur. V Bayerne by bol vítanou posilou, keďže v defenzívnej línii bavorského giganta sa očakávajú výrazné zmeny. Miesto by si našiel aj na Ostrovoch. Červení diabli v ňom vidia dobrú náhradu za Lukea Shawa, ktorý často zápasí so zraneniami.