Ďalšia strata víťazstva v nadstavenom čase. Je to neprijateľné a frustrujúce, vraví ten Hag

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšia strata víťazstva v nadstavenom čase. Je to neprijateľné a frustrujúce, vraví ten Hag
United museli prehryznúť ďalší trpký neúspech.
United museli prehryznúť ďalší trpký neúspech.Reuters
Tréner Manchestru United Erik ten Hag (54) vyjadril po prehre s Chelsea frustráciu. Ako príčiny neúspechu v Londýne uviedol zbytočné chyby mužstva a zlé rozhodnutia hráčov. Jeho tím inkasoval v nadstavenom čase dva rozhodujúce góly.

Ten Hag povedal, že United si na Stamford Bridge zaslúžili vyhrať. Z dvojgólového deficitu sa Holanďanov káder dostal vďaka gólom Garnacha a Fernandesa. V 67. minúte dokonali Red Devils obrat a po druhom zásahu Garnacha viedli 3:2.

Individuálne chyby ich však priviedli k prehre, ktorú v 10. a 11. minúte nadstavenia režíroval autor hetriku Palmer. Ďalšie sklamanie a strata bodov nasledovali len niekoľko dní po tom, ako United prišli v nadstavenom čase o víťazstvo aj v Brentforde. Opäť sa vzdialili od prvej štvorky Premier League, so 48 bodmi sú na šiestom mieste.

Chelsea - Manchester United 4:3

"Mal som pocit, že sme v zápase dominovali, dostali sme sa do víťaznej pozície, strelili sme skvelé góly. Potom sa nám v nadstavenom čase nepodarilo zvíťaziť. Samozrejme, že je to frustrujúce," povedal ten Hag novinárom a pokračoval:

"Urobili sme individuálne chyby, ktoré nás stáli zápas. Hráči poznajú svoju prácu a neurobili správne rozhodnutia. Musíme čítať, kedy máme podržať loptu, prihrávať, pohybovať sa a prepínať hru, keď vyhrávame. Za päť dní sme stratili päť bodov. To je neprijateľné. Odovzdali sme zápas, ktorý sme mali vyhrať."

Holandský manažér uviedol, že absencie zranených kľúčových hráčov utlmili výkon jeho tímu, ale je presvedčený, že jeho hráči budú v nedeľu proti lídrovi z Liverpoolu silnejší.

"Varane, Evans, Casemiro - museli sme ich vystriedať. To nám nepomáha. Potrebujete, aby tieto typy ukázali vodcovstvo a čo treba robiť. Neviem, či budú v nedeľu hrať, ale na ihrisku bude tím, ktorý má charakter. Ukázal to dnes, keď sa prebojoval späť do zápasu," vravel lodivod.