Leverkusen odpovedal na mníchovskú osmičku víťazstvom, jeho náskok je stále desaťbodový

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Leverkusen odpovedal na mníchovskú osmičku víťazstvom, jeho náskok je stále desaťbodový

Xabi Alonso má dôvod na úsmev.
Xabi Alonso má dôvod na úsmev.Profimedia
Futbalisti Eintrachtu Frankfurt zvíťazili v nedeľňajšom stretnutí 25. kola Bundesligy nad TSG 1899 Hoffenheim 3:1 a upevnili si šieste miesto v tabuľke. Náskok pred siedmym TSG zvýšili na sedem bodov, na piate Lipsko strácajú šesť. Leverkusen pokračuje v sérii víťazstiev, tentokrát si to odniesol Wolfsburg.

Bochum - Freiburg 1:2 

Hráči Freiburgu zvíťazili na ihrisku Bochumu a ukončili šesťzápasové čakanie na ligový triumf. Vďaka nemu sa posunuli na 8. miesto tabuľky, Bochum prehral tretíkrát po sebe a je pätnásty. V domácom drese absentoval slovenský stredopoliar Matúš Bero, ktorý laboruje so zranením kolena.

Leverkusen - Wolfsburg 2:0

Najväčší konkurent Leverkusenu z Mníchova sa síce v sobotu predviedol osemgólovým predstavením, vedúci tím tabuľky si však ide "svoju ligu" a tentokrát pokoril Wolfsburg. Výhru mu uľahčilo vylúčenie Moritza Jenza, ktorý na trávniku nevydržal ani polhodinu. Ponúknutú presilovku využil Nathan Tella, vďaka čomu je náskok koncernového celku aj naďalej desaťbodový. Triumf Bayeru pečatil štyri minúty pred koncom riadneho hracieho času Florian Wirtz. Hostia čakajú na výhru v lige od polovice decembra.

Na prvý gól domácich prihrával Grimaldo, išlo o jeho 10. asistenciu v sezóne, rovnaký počet zaznamenal aj Wirtz. Leverkusen má ako prvý tím v piatich najlepších ligách v kádri dvoch hráčov s takouto bilanciou.

Aktuálna tabuľka BL.
Aktuálna tabuľka BL.Flashscore

Ďalší výsledok:

Eintracht Frankfurt - TSG 1899 Hoffenheim 3:1