Stuttgart takmer šokoval Leverkusen, Lipsko v závere odvrátilo prekvapenie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Stuttgart takmer šokoval Leverkusen, Lipsko v závere odvrátilo prekvapenie

Aktualizované
Stuttgart siahal proti favoritovi na tri body, získal jeden.
Stuttgart siahal proti favoritovi na tri body, získal jeden.Profimedia
Futbalisti Stuttgartu a Leverkusenu si v zápase 32. kola nemeckej Bundesligy rozdelili body po remíze 1:1. Lipsko otočili domáci duel proti Werderu a vrátilo sa na tretie miesto.

VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen 1:1 (0:0)

Góly: 58. Guirassy (pen.) - 70. Palacios (pen.)

V prvom polčase diváci nevideli žiadnu strelu na bránku hlavne kvôli tomu, že Endo z hranice bieleho bodu prestrelil. Práve tento Japonec získal po zmene pokutový kop, z ktorého Serhou Guirassy poslal svoj tím "panenkovsky" do vedenia.

Leverkusen takisto dostal k dispozícii penaltu. Brankár Bredlow fauloval, no iba milimetre mu chýbali, aby vyrazil pokus Exequiela Palaciosa. Vedenie domácim takmer vrátil Vagnoman, hlavičkou tesne minul.

Stuttgart po remíze ostáva na predposlednom mieste tabuľky a v zostávajúcich dvoch kolách potrebuje získať čo najviac bodov. Bayer má na siedmej priečke rovnaký počet 49 bodov ako šiesty Wolfsburg.

Štatistický pohľad na stretnutie.
Štatistický pohľad na stretnutie.Flashscore

RB Lipsko - Werder Brémy 2:1 (0:0)

Góly: 87. Orbán, 90+6. Szoboszlai - 70. Bittencourt

Prekvapenie sa rysovalo aj v Lipsku, kde od 70. minúty viedli Brémy po zásahu Leonarda Bittencourta, ale posledné chvíle stretnutia priniesli otočku. Hlavnú rolu v tom hral Nkunku.

Francúz najskôr centrom našiel hlavu Williho Orbána a z poslednej akcie stretnutia vošiel zľava až do kuchyne, predložil loptu pod seba, aby ju Dominik Szoboszlai nasmeroval do siete.

Lipsko sa po výhre vrátilo na tretie miesto tabuľky. Werder je dvanásty s päťbodovým náskokom na šestnástu pozíciu, z ktorej sa ide do baráže o udržanie.

Hodnotenie hráčov podľa Flashscore.
Hodnotenie hráčov podľa Flashscore.Flashscore
Takto vyzerá tabuľky Bundesligy dve kolá pred koncom sezóny.
Takto vyzerá tabuľky Bundesligy dve kolá pred koncom sezóny.Flashscore