Incident Dúbravku s fanúšikom už vyšetruje polícia. Môže to ohroziť hráčov, varuje Pochettino

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Incident Dúbravku s fanúšikom už vyšetruje polícia. Môže to ohroziť hráčov, varuje Pochettino

Dúbravka zažil málo vídanú a nepríjemnú situáciu.
Dúbravka zažil málo vídanú a nepríjemnú situáciu.Profimedia
Incident slovenského futbalového brankára Newcastlu Martina Dúbravku (34) s fanúšikom na štadióne Chelsea už rieši britská polícia. K inkriminovanému okamihu prišlo počas utorkového štvrťfinálového zápasu Ligového pohára, v ktorom hostia prehrali po jedenástkovom rozstrele a so súťažou sa rozlúčili.

Divák po vyrovnávajúcom góle Chelsea v závere riadnej hracej doby prenikol na ihrisko a strčil do Dúbravku. Prípad vyšetruje metropolitná polícia, ktorá zatiaľ nikoho nezatkla. "Musíme byť opatrní, pretože takáto vec môže ohroziť hráčov. Som sklamaný z toho, čo sa stalo," uviedol tréner "The Blues" Mauricio Pochettino podľa portálu bbc.com.

Brankárskou jednotkou "Magpies" bol donedávna Nick Pope, ten však musel podstúpiť operáciu ramena a od futbalu si dlhšie oddýchne. Dúbravka počas jeho absencie odchytal uplynulých päť zápasov. Z víťazstva sa tešil iba v ligovom strete s Fulhamom. Na pretrase je aj aktuálna športová forma opory mužstva Kierana Trippiera. Angličanovi posledné duely vôbec nevyšli, chybou sa prezentoval aj pri vyrovnaní Chelsea v nadstavenom čase.