Dúbravka bol blízko semifinále, Newcastle padol v penaltách. Rodák nechytal

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dúbravka bol blízko semifinále, Newcastle padol v penaltách. Rodák nechytal
Dúbravka zažil bizarnú situáciu. Po vyrovnaní Mudryka vnikol na trávnik fanúšik domácich, ktorý sa radoval pred Slovákom.
Dúbravka zažil bizarnú situáciu. Po vyrovnaní Mudryka vnikol na trávnik fanúšik domácich, ktorý sa radoval pred Slovákom.Profimedia
V utorok večer boli na programe tri zo štyroch štvrťfinálových duelov anglického Ligového pohára. V akcii bol slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka (34). "Straky" dlho viedli, ale nakoniec vypadli po penaltovom rozstrele. Z postupu do semifinále sa raduje aj Fulham a Middlesbrough. V stredu doplní najlepšiu štvoricu Liverpool alebo West Ham.

Newcastle - Chelsea 1:2 na penalty

Dlho sa zdalo, že Stamford Bridge zostane smutný. Hostia viedli od 16. minúty vďaka zásahu Wilsona. V bráne Newcastle stále Martin Dúbravka. Inkasoval iba raz. V nadstavenom čase ho prekonal striedajúci Mudryk. Po jeho góle vnikol na trávnik jeden z fanúšikov, ktorý sa radoval priamo pred tvárou slovenského reprezentanta.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

Remízový rezultát poslal oboch do penaltového rozstrelu. V ňom si lepšie počínali hráči Chelsea. Premenili štyri pokusy, kým "straky" zahodili dve. Mýlili sa Trippier i Ritchie.  Londýnsky celok bol aktívnejší, lepší. V 69. minúte si odkrútil debut v drese "The Blues" uzdravený Christopher Nkunku

Everton - Fulham 1:2 na penalty

Len z lavičky náhradníkov sledoval stretnutie druhý slovenský brankár Marek Rodák. Jeho Fulham viedol pri rieke Merseyside od 41. minúty po vlastnom góle Keana. Osem minút pred záverečným hvizdom vyrovnal Beto a poslal stretnutie do penált. O premiérovom postupe do semifinále rozhodol Adarabioyo vo ôsmej sérii. 

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

Ďalší výsledok štvrťfinále EFL Cupu:

Port Vale - Middlesbroug 0:3