Ďalšia rana. Angličania nebudú ťažiť z formy Maddisona, ktorého odstavilo zranenie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalšia rana. Angličania nebudú ťažiť z formy Maddisona, ktorého odstavilo zranenie

Maddison nedohral pre zranený členok divoké stretnutie s Chelsea.
Maddison nedohral pre zranený členok divoké stretnutie s Chelsea.Reuters
Stredopoliar James Maddison (26) vynechá nadchádzajúce kvalifikačné zápasy Anglicka na EURO 2024 proti Malte a Severnému Macedónsku pre zranenie členka. V piatok potvrdil informáciu Tottenham Hotspur. Od futbalu si oddýchne zhruba 4 až 6 týždňov.

Počas domácej prehry Spurs s Chelsea (1:4) musel byť vystriedaný už v prvom dejstve. Bez kontaktu sa porúčal pri jednej z ofenzívnych akcií k zemi. Tottenham prišiel nielen o reprezentanta Anglicka, ale tiež svoju neporaziteľnosť. Maddison má na konte tri góly a päť asistencií v jedenástich vystúpeniach v Premier League, odkedy sa v júni presunul na sever Londýna zo zostupujúceho Leicestru City.

Na zozname Spurs v kolónke "nevyužiteľní" nie je sám. Spoločnosť mu robia Micky van de Ven, Richarlison, Ivan Perišič, Ben Davies a Manor Salomon.

"Môžeme potvrdiť, že James Maddison nebude figurovať v nominácii Anglicka pre zranenie členka," uviedli Spurs na sociálnej sieti X "Maddison zostane na Hotspur Way rehabilitovať s lekárskym personalom klubu."

Zverenci Postecogloua sú druhí o bod za City. Najbližšie ich v sobotu, pred medzinárodnou pauzou, čaká cesta na pôdu Wolves. "Albión" sa v skupine C stretne budúci piatok vo Wembley s Maltou a o tri dni neskôr cestuje do Severného Macedónska.