Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nejde o nič vážne, ale bolo to na žltú, reagoval de la Fuente na bizarné zranenie Moratu

Álvaro Morata takmer prišiel po pošmyknutí člena ochranky o finále Eura.
Álvaro Morata takmer prišiel po pošmyknutí člena ochranky o finále Eura.AFP
Španielskeho kapitána Álvara Moratu (31) po utorňajšom víťazstve nad Francúzskom v semifinále majstrovstiev Európy nešťastne zranil priamo na ihrisku člen ochranky, no podľa trénera Luisa de la Fuenteho (63) nejde o nič vážne. Tréner sa na otázku španielskych novinárov, keď dnes národný tím opúšťal svoj hotel v Mníchove, nechcel vyjadriť k stavu hráča, povedal len, že štart opory vo finále nie je ohrozený.

Španielsko - Francúzsko 2:1

"Bolo to na žltú a bodka," vtipne komentoval bizarný incident, ku ktorému prišlo po zápase. Do Moratu ostro narazil jeden z usporiadateľov v dave oslavujúcich španielskych futbalistov, ktorý sa pri naháňaní fanúšika na ihrisku na mokrej tráve pošmykol.

Morata sa po nečakanom "faule" držal za pravé koleno a pri pokračujúcich oslavách kríval. Tridsaťjedenročný útočník Atlética Madrid bol v základnej zostave Španielska v piatich zo šiestich doterajších zápasov na Eure a strelil jeden gól. Finále je na programe v nedeľu v Berlíne. La Furia Roja v ňom vyzve lepšieho z dvojice Holandsko - Anglicko.

Zostrih zápasu Španielsko - Francúzko.
TV Markíza

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!