Taliani proti Ukrajine o všetko. Môžeme si ukradnúť srdcia ľudí, zdôraznil Spalletti

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Taliani proti Ukrajine o všetko. Môžeme si ukradnúť srdcia ľudí, zdôraznil Spalletti
Luciano Spalletti má pred sebou kľúčový súboj proti Ukrajine o postup na EURO 2024.
Luciano Spalletti má pred sebou kľúčový súboj proti Ukrajine o postup na EURO 2024.Reuters
Manažér Talianska Luciano Spalletti (64) zdôraznil, že chce, aby si Taliani zamilovali svoj národný tím, keď v pondelok odohrajú rozhodujúci zápas kvalifikácie na EURO 2024 proti Ukrajine.

Držať tempo, nenechávať priestor

Zatiaľ čo Anglicko si už ako víťaz skupiny C zabezpečilo účasť na EURO 2024, Taliansko a Ukrajina bojujú o druhé miesto a zároveň poslednú priamu postupovú miestenku. Ak by Taliani prehrali, ukončili by si nádeje na priamy postup na budúcoročný záverečný šampionát v Nemecku. Putovali by do play-off.

"Chceme ukradnúť Talianom srdcia a toto je správny moment, aby sa nám to podarilo," cituje Spallettiho webová stránke Talianskej federácie. Taliansko má proti Ukrajine pozitívnu bilanciu. V predchádzajúcich deviatich stretnutiach zostalo neporazené, keď dosiahlo sedem víťazstiev a dve remízy.

Posledné vzájomné merania síl.
Posledné vzájomné merania síl.Flashscore

"Disponujú hráčmi, ktorí sú v dobrej forme. Budeme musieť hrať ako tím a dať do toho všetko. Ich schopnosť protiútokov by nám mohla spôsobiť problémy. Musíme napádať, držať tempo a nenechávať priestor, cez ktorý môže udrieť súper," pokračoval šéf talianskej lavičky.

Dať ľuďom pozitívnu emóciu

Manažér Ukrajiny Sergej Rebrov uviedol, že jeho zverenci sú na stretnutie s Talianskom v BayArene v nemeckom Leverkusene dobre pripravení.

Aktuálna tabuľka skupiny C.
Aktuálna tabuľka skupiny C.Flashscore

"Je to iný zápas. Mužstvu sme poskytli všetky potrebné informácie a očakávame plný štadión, ktorý dokáže podporiť našich hráčov. Ťažká chvíla. Chceme našim ľuďom odovzdať pozitívnu emóciou s vedomím, že národný tím môže svojím spôsobom podporiť našich vojakov. Keď nastúpia hráči na trávnik s vlajkou Ukrajiny, uvidíte tú motiváciu," ubezpečil Rebrov.

Ukrajina - Taliansko (pondelok, 20:45)