Váľali sa a plakali ako deti, vraví nasrdený McTominay na adresu hráčov Gruzínska

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Váľali sa a plakali ako deti, vraví nasrdený McTominay na adresu hráčov Gruzínska

McTominay nebol nadšený zo správania oponenta.
McTominay nebol nadšený zo správania oponenta.Reuters
Škótsky futbalista Scott McTominay (26) sa obul do hráčov Gruzínska, že počas štvrtkového zápasu skupiny A kvalifikácie na EURO 2024, v ktorom sa zrodila remíza 2:2, teatrálne padali na zem a predstierali zranenie.

Chviča Kvaracchelija dvakrát skóroval za Gruzínsko, zatiaľ čo McTominay strelil svoj siedmy gól v kvalifikačných zápasoch za Škótsko, následne Lawrence Shankland v nadstavenom čase rozhodol o remíze.

V nervóznom závere zápasu bol McTominay faulovaný Giorgim Kočorašvilim. Po zákroku škótsky stredopoliar odstrčil protivníka, ktorý to s filmovaním prehnal, spadol na zem a chytil sa za tvár.

"Každý zápas na tejto úrovni je veľký a je zrejmé, že majú naozaj dobrých hráčov, ale spôsob, akým sa správali na ihrisku, považujem za hanbu, pokiaľ ide o provokovanie rozhodcu. Takto by to nemalo prebiehať, ale to je futbal," povedal McTominay pre Viaplay Sports a dodal:

"Mali by niečo urobiť s ľuďmi, ktorí predstierajú, že sú zranení, hoci nie sú. Je ťažké to nazvať, ale váľať sa a plakať ako deti nie je futbal. Chceli sme len pokračovať v hre a urobiť všetko pre to, aby sme sa pokúsili vyhrať, zatiaľ čo súper provokoval rozhodcu."

Škótsko je pred nedeľňajším záverečným kvalifikačným zápasom doma proti Nórsku na druhom mieste v skupine A, dva body za lídrom skupiny Španielskom, zatiaľ čo Gruzínsko sa v poslednom zápase stretne práve so Španielmi.

Tabuľka skupiny A.
Tabuľka skupiny A.Flashscore