Mikovič zobral gól na seba. Nemáme sa za čo hanbiť, ale sme smutní, tvrdí Gašparík

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mikovič zobral gól na seba. Nemáme sa za čo hanbiť, ale sme smutní, tvrdí Gašparík

Tréner Gašparík získal so svojim tímom zatiaľ jeden bod.
Tréner Gašparík získal so svojim tímom zatiaľ jeden bod.Profimedia
Futbalisti Trnavy prehrali v poslednom domácom zápase v rámci základnej skupiny Konferenčnej ligy proti bulharskému Ludogorcu Razgrad tesne 1:2 po góle z posledných sekúnd nadstaveného času.

Daniel vyrovnávajúcim zásahom reagoval na úvodný gól hostí. Následne Takáč chytil pokutový kop, lenže Tissera rozhodol v úplnom závere: "Prehra po takomto priebehu mrzí. V prvom polčase sa hral nudný futbal. Striedania sme robili do ofenzívy a z nudného futbalu sa stal výborný. Chceli sme vyhrať a niekoľkokrát sme boli neorganizovaní. Boli tam situácie, ktoré sme nevyriešili najlepšie," hodnotil tréner Michal Gašparík.

Otvorene priznal, že záver mali jeho zverenci zvládnuť oveľa lepšie: "Dali sme im darček v podobne pokutového kopu. Takáč nás podržal, no potom sme mali čistú loptu, stratili ju a dostali gól. Nemáme sa síce za čo hanbiť, ale sme smutní. Chceli sme vyhrať, nabádali sme na to hráčov, ale pokašľali sme to," doplnil trnavský kouč.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Situáciu pred rozhodujúcim gólom zobral na seba navrátilec do zostavy Martin Mikovič: "Siahali sme na bod, pri troche šťastia sme mohli aj vyhrať. Taky chytil penaltu a tri čisté šance. Ja som to mohol vyriešiť lepšie. Chcel som prihrať, ale trafil som súpera, vrátilo sa to a inkasovali sme," nechal sa počuť.

O postupujúcich sa rozhodne v poslednom kole medzi Nordsjaellandom, Fenerbahce Istanbul a Razgradom. Vo svojom poslednom zápase v H-skupine nastúpia zverenci Michala Gašparíka 14. decembra v Turecku proti Fenerbahce.

Trnava - Ludogorec 2:1

Aktuálna tabuľka.
Aktuálna tabuľka.Flashscore