Mourinho bez okolkov povedal, čo si myslí. Kritizuje povrchný prístup svojich hráčov v EL

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mourinho bez okolkov povedal, čo si myslí. Kritizuje povrchný prístup svojich hráčov v EL

Portugalčan nebol nadšený zo svojich zverencov.
Portugalčan nebol nadšený zo svojich zverencov.Reuters
Tréner rímskeho AS Mourinho (60) povedal, že niektorí jeho hráči zaujali povrchný prístup vo štvrtkovom zápase Európskej ligy proti Servette v Ženeve po tom, čo domáci v úvode druhého polčasu rozhodli o remíze.

AS sa v prvom polčase ujalo vedenia zásluhou Romelua Lukakua, ale Servette krátko po prestávke vyrovnalo gólom Chrisa Bedia. Vďaka získanému bodu zostáva Rím na druhom mieste v skupine G, dva body za pražskou Slaviou.

"Naozaj tomu nerozumiem. V Lige majstrov som odohral 150 zápasov, ktoré sú oveľa dôležitejšie ako tento, a moja motivácia na tieto zápasy je nebesky vysoká," povedal Mourinho a pokračoval:

"Zdá sa, že niektorí hráči, ktorí nemajú veľa európskych skúseností, hrajú tieto zápasy trochu povrchne. Sú to vždy tí istí chlapci, ktorí zostávajú sústredení počas 90 minút a nemusím ich menovať. Potom sú tu ľudia, ktorí majú v tomto type hry trochu povrchný prístup."

Štatistiky duelu Servette - AS Rím.
Štatistiky duelu Servette - AS Rím.Flashscore

Ikonického manažéra mrzel aj fakt, že hráči nepočúvali jeho taktické pokyny počas prestávky: "Škoda, že sme v šatni nemali cez polčas kameru, pretože to do nich vždy vtĺkam. Varoval som ich pred tým, aby išli do druhej polovice proti tímu, ktorý doma prehráva 0:1."

Ak Rimania skončia v skupine na druhom mieste, o osemfinále si zahrajú proti tímu vypadávajúcemu z Ligy majstrov. "Nemyslím si, že byť v play-off je katastrofa. Samozrejme, bude to ťažké, ale zároveň je to motivujúce. Zažijeme ďalší veľký európsky večer na zaplnenom Olimpicu." AS bude 14. decembra v poslednom zápase skupiny hostiť Šeriff Tiraspoľ, zatiaľ čo tretí Servette zavíta do Prahy.