Odveta so Spartou? Postavím to najsilnejšie, ubezpečuje tréner Liverpoolu Klopp

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Odveta so Spartou? Postavím to najsilnejšie, ubezpečuje tréner Liverpoolu Klopp

Jürgen Klopp neberie odvetu so Spartou len ako formalitu.
Jürgen Klopp neberie odvetu so Spartou len ako formalitu.Profimedia
V čase, keď hráči Sparty dokončovali svoj let do Anglicka, hovoril tréner Liverpoolu Jürgen Klopp (56) o štvrtkovej odvete osemfinále Európskej ligy. Ak by si niekto myslel, že po jasnom víťazstve 5:1 v Prahe pošle na ihrisko juniorov, aby sa zápas len dohral, mýlil by sa.

Rovnako ako v prvom zápase, v ktorom dal anglický klub českému majstrovi lekciu najmä z produktivity, sa fanúšikovia pravdepodobne môžu tešiť na zaujímavé mená.

"Zostavu vám neprezradím, ani keby som chcel. Čaká nás ešte tréning a uvidím, ako na tom hráči budú. Ešte máme jeden deň, potom sa rozhodnem," povedal tréner Liverpoolu na tlačovej konferencii, na ktorej sa ako jediné české médium zúčastnili zástupcovia českej verzie Flashscore Správ.

"Do zápasu však určite pošlem to najsilnejšie, čo bude k dispozícii. Naposledy nás podržal náš brankár, ktorý predviedol niekoľko skvelých zákrokov, podarilo sa nám skórovať päťkrát a musíme udržať podobný rytmus."

Klopp pred odvetou so Spartou.
Flashscore

Maďarský internacionál Dominik Szoboszlai, ktorý sa len nedávno zbavil zranenia a dostáva sa do tempa, pravdepodobne nebude chýbať v základnej zostave Liverpoolu vo štvrtkovom zápase. "Som späť, necítim žiadnu bolesť," povedal stredopoliar. "Bolo to pre mňa frustrujúce obdobie, keď som nemohol zasiahnuť do stretnutí," dodal.

Nemecký tréner neprezradil, či sa na trávnik dostane Mohamed Salah"Je pripravený. Pred zápasom vám však nepoviem, ako dlho bude hrať. Čaká nás ešte veľa zápasov, na ktoré musíme byť pripravení," povedal.

Klopp a jeho vyjadrenie na tlačovke.
Flashscore

Liverpool - Sparta Praha (21:00)