Rashford so Shawom zvyšujú šance United na postup. Ten Hag čaká viac od útočníkov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rashford so Shawom zvyšujú šance United na postup. Ten Hag čaká viac od útočníkov

Po zlých správach o zraneniach môžu byť fanúšikovia Manchestru United opäť o čosi veselší.
Po zlých správach o zraneniach môžu byť fanúšikovia Manchestru United opäť o čosi veselší.Reuters
Útočník Marcus Rashford (25) a obranca Luke Shaw (27) sa zotavili zo zranení a zvýšili šance Manchestru United na postup do semifinále Európskej ligy. Povedal to manažér Erik ten Hag (53) pred odvetou štvrťfinále proti Seville.

Nastúpi Rashford?

Dvaja anglickí reprezentanti cestovali do Španielska spolu so zvyškom tímu, keďže United sa vo štvrtok pokúsia postúpiť po minulotýždňovej remíze 2:2 na Old Trafford.

"Sú k dispozícii, preto sú v lietadle, ale svoje rozhodnutia urobím až vo štvrtok. Marcus má za sebou jeden tímový tréning, ale mal ešte niekoľko individuálnych," vysvetlil ten Hag na stredajšej tlačovej konferencii.

Odveta štvrťfinále EL: Sevilla - Manchester United

Hodinová dominancia vyšla nazmar

Rashford vynechal prvý duel pre zranenie slabín, zatiaľ čo Shaw si doliečoval problémy so stehenným svalom. United si dali dva neskoré vlastné góly a umožnili Seville remizovať v prvom zápase po tom, čo Marcel Sabitzer v prvom polčase dvakrát skóroval a dostal duel pod kontrolu.

"V prvom zápase sme ich pustili do hry. Prvú hodinu sme to kontrolovali. V tejto sezóne mali veľa rôznych trénerov, ale teraz začínajú vyhrávať zápasy a sú v trochu bezpečnejšej pozícii. Sú veľmi priamočiari, majú dobrú formu," analyzoval Sevillu stredopoliar Christian Eriksen.

Zľava Wan-Bissaka, Shaw, Casemiro a Lindelof.
Zľava Wan-Bissaka, Shaw, Casemiro a Lindelof.Reuters

Obrana fajn, útok až tak nie

Ten Hag očakáva od svojich útočníkov viac: "Myslím si, že v defenzíve sme dobrí, máme myslím najviac čistých kont v Premier League. Naša organizácia, po celom ihrisku, je dobrá. Útok... Počas celej sezóny sme mali streliť viac gólov," nechal sa počuť Holanďan.

"Som ale presvedčený, najmä teraz, keď máme všetkých hráčov, že by sme mali skórovať v každom zápase. Som si istý, že to dokážeme aj vo štvrtok," dodal.

United budú bez stredopoliara Scotta McTominaya a obrancov Raphaela Varana a Lisandra Martíneza. Argentínan bude mimo do konca sezóny pre zlomeninu nohy. Stredopoliar Bruno Fernandes je suspendovaný pre žlté karty.