Sme na čele tabuľky EL, to sa nezmení, ocenil Klopp pred nabitým programom Liverpoolu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sme na čele tabuľky EL, to sa nezmení, ocenil Klopp pred nabitým programom Liverpoolu

Liverpool si zaistil osemfinále.
Liverpool si zaistil osemfinále.Profimedia
Liverpool si vo štvrtok vďaka víťazstvu 4:0 nad rakúskym LASK na Anfielde zabezpečil účasť v osemfinále Európskej ligy ako víťaz skupiny. Jürgen Klopp (56) povedal, že je to pre jeho tím skvelý výsledok, keďže sa pripravuje na náročnú sériu zápasov.

Istotou prvého miesta v skupine Európskej ligy sa Liverpool vyhne tomu, aby musel vo februári absolvovať aj play-off o prienik medzi 16 najlepších mužstiev. "Teraz sme na čele tabuľky, to sa nezmení. Je to veľmi dôležité v nabitom programe, ktorý nás odteraz čaká," vysvetlil Klopp stručne.

Nemec takisto povedal, že z víťazstva si mohli vziať veľa pozitív: "Výkon bol naozaj dobrý, nikto sa nezranil. Všetko je v poriadku." Jeho káder sa v priebehu šiestich dní slušne zapotí. Najbližšie hostí v rámci Premier League 3. decembra Fulham, po tomto strete nasledujú návštevy štadiónov SheffielduCrystal Palace. Jeseň v pohárovej Európe uzavrú "The Reds" 14. decembra výletom na pôdu Unionu Saint-Gilloise.

Európska liga je síce o jeden stupeň nižšie ako elitná Liga majstrov, no nemecký lodivod je s tímom odhodlaný dostať sa v súťaži čo najďalej. "Žiaľ, moja kariéra nie je taká, aby som si mohol vybrať, ak mám byť úprimný. Musím brať to, čo dostanem. Keď hráme túto súťaž, tak je najdôležitejšia na svete," zhodnotil.

Najbližší program Liverpoolu.
Najbližší program Liverpoolu.Flashscore