Klopp po vyradení z FA Cupu predčasne ukončil rozhovor, nahnevala ho otázka reportéra

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klopp po vyradení z FA Cupu predčasne ukončil rozhovor, nahnevala ho otázka reportéra

Klopp po vyradení z FA Cupu vybuchol.
Klopp po vyradení z FA Cupu vybuchol.AFP
Jürgen Klopp (56) nepatrí medzi najpokojnejších trénerov a po vyradení z FA Cupu ho ovládli emócie. Liverpool podľahol Manchestru United na jeho trávniku 3:4 po predĺžení, pričom manažér po záverečnom hvizde predčasne odišiel z rozhovoru pre škandinávsku televíziu.

The Reds dvakrát siahali na postup. Antony v závere druhého polčasu vyrovnal na 2:2, potom v predĺžení Marcus Rashford zmazal jednogólové manko domácich a Amad Diallo v prvej minúte nadstavenia strelil víťazný gól.

Liverpool má veľmi nabitý program a v nedeľu mohlo zohrať úlohu aj vyčerpanie síl. Reportér Niels Christian Frederiksen na to poukázal v jednej zo svojich otázok a dostal veľmi nečakanú odpoveď a reakciu.

"To je hlúpa otázka. Ak nás vidíte často, môžete sa nás inokedy opýtať, prečo máme toľko energie. Neviem, koľko zápasov sme doteraz odohrali my a koľko Manchester United. To je šport. Otázka ma sklamala, ale vy ste ju zrejme považovali za dobrú," povedal podráždený Klopp.

Celý rozhovor sa touto odpoveďou neskončil a reportér sa chystal položiť ďalšiu otázku o nahustenom programe. "Zrejme nie ste v dobrej forme a ja na vás nemám nervy," odvetil Klopp a po výmene niekoľkých ďalších viet opustil priestor určený pre rozhovory.

Najbližšie zápasy The Reds.
Najbližšie zápasy The Reds.Flashscore

Liverpool koncom februára získal triumf v Ligovom pohári a po reprezentačnej prestávke bude bojovať na ďalších dvoch frontoch. Vo štvrťfinále Európskej ligy sa stretne s Atalantou a spolu s Manchestrom City a Arsenalom bude bojovať o anglický titul, momentálne je druhý o skóre za Kanoniermi.

Manchester United - Liverpool 4:3p