Nad mladíkmi drží ochrannú ruku. Dajte im čas, majú sa v čom zlepšovať, žiada Klopp

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nad mladíkmi drží ochrannú ruku. Dajte im čas, majú sa v čom zlepšovať, žiada Klopp

V Liverpoole momentálne hviezdia mladíci.
V Liverpoole momentálne hviezdia mladíci.Reuters
Fanúšikovia Liverpoolu a médiá sa musia vyhnúť vytváraniu senzácií o mladých hráčoch klubu. Takisto je potrebné poskytnúť im čas na rast a zdokonaľovanie, povedal manažér Jürgen Klopp (56).

Liverpool má dlhý zoznam zranených hráčov a nemecký lodivod bol nútený postaviť na stredajší duel FA Cupu so Southamptonom mladý tím. Triumf favorita režírovali premiérovými presnými zásahmi v seniorskom tíme iba 18-roční futbalisti - Jayden Danns si pripísal dva góly, Louie Koumas strelil jeden.

Klopp prirovnal pozornosť, ktorej sa tínedžerom dostalo, k Lukovi Littlerovi. Ten sa nedávno dostal na titulky novín ako najmladší hráč, ktorý sa dostal do finále majstrovstiev sveta v šípkach. "Je to trochu ako s novou šípkarskou senzáciou. Dnes je to v poriadku, ale od zajtra nechajte chlapcov v rohu a nepýtajte sa dookola, že kde sú. Majú sa v čom zlepšovať, majú sa čo učiť," povedal Klopp.

"Párkrát sme už povedali, že budúcnosť nevyzerá zle. Nezabúdajte na to, keď sa otvorí prestupové okno, že už tu je niekoľko celkom sľubných hráčov. Nezatvárajte im dvere dvanástimi novými podpismi," smeroval nepriamy odkaz vedeniu klubu i médiám.