Pri niekoľkých hráčoch potrebujeme zázrak, vraví Klopp o zraneniach pred duelom FA Cupu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pri niekoľkých hráčoch potrebujeme zázrak, vraví Klopp o zraneniach pred duelom FA Cupu

Klopp sa musí popasovať s početnou maródkou.
Klopp sa musí popasovať s početnou maródkou. Reuters
Zraneniami sužovaný Liverpool potrebuje "zázrak", keďže v stredajšom zápase piateho kola FA Cupu proti Southamptonu je otázny zdravotný stav niekoľkých dôležitých hráčov, povedal manažér Jürgen Klopp (56).

Stredopoliar Ryan Gravenberch, ktorý sa zranil počas nedeľňajšieho finálového duelu Ligového pohára s Chelsea, je ďalším hráčom mužstva lídra Premier League, ktorý je mimo hry.

"Ryan nie je k dispozícii, je to zranenie väzov. Mohlo to byť oveľa horšie, ale je to dosť zlé na to, aby sa ukázal v tomto a ďalšom zápase. Uvidíme. Pri niekoľkých hráčoch potrebujeme zázrak. Nechcem ich dopredu odpisovať na dlhší čas, ale s mnohými je to na hrane," uviedol Klopp a dodal, že nemôže potvrdiť ani účasť útočníkov SalahaNúňeza.

Nemec ocenil hĺbku kádra a jeho mladé talenty. Takisto aj to, ako sa tím v tejto sezóne prezentuje. Spomenul aj čerstvý triumf v EFL Cupe:  "Nedeľňajší príbeh bol jedným z najlepších futbalových príbehov vôbec. Naši chlapci hrajú mládežnícky futbal, prišli len nedávno, nulové skúsenosti a veľa talentu."

Klopp sa však obáva, že nedostatok času na regeneráciu by mohol byť problémom pri pohárovom stretnutí so Southamptonom, ktorý je v tabuľke druhej anglickej ligy na štvrtom mieste. "Milujem Championship. Intenzita futbalu, s ktorou sa tam hrá, je šialená. Liga je neuveriteľná a náročná. Liverpoole sa hovorí ako o obrovskom favoritovi, ale nie je to tak. Potrebujeme konkurencieschopný tím," avizuje kouč.