West Ham v FA Cupe prekvapivo končí, vyradil ho účastník druhej ligy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

West Ham v FA Cupe prekvapivo končí, vyradil ho účastník druhej ligy

West Ham prekvapivo končí v FA Cupe.
West Ham prekvapivo končí v FA Cupe.Profimedia
V utorok sa odohrali opakované zápasy 3. kola anglického FA Cupu, v ktorých West Ham prekvapivo prehral na pôde Bristolu City a v súťaži končí. Luton Town postupuje cez Bolton.

Wolverhampton - Brentford 3:2 pp

Domáci osemnásťročný útočník Nathan Fraser odohral svoj tretí zápas za áčko Wolves a strelil druhý gól, pričom sa presadil pri debute na seniorskej úrovni proti Blackpoolu, keď pridal aj asistenciu a teraz skóroval takisto v prvom stretnutí v rámci FA Cupu. Stačili mu na to dve minúty po príchode z lavičky. Do Premier League ešte nezasiahol.

O prvý gól od 9. januára 2022 sa postaral Nelson Semedo, bol to iba jeho tretí zásah za Wolverhampton, kam prestúpil v septembri 2020. Hosťujúci Neal Maupay sa presadil aj v úvodnom stretnutí 3. kola FA Cupu. 

Obranca Nathan Collins skóroval do siete svojho bývalého zamestnávateľa, keďže do Brentfordu zamieril v lete práve z Wolves. V predĺžení potom rozhodol Matheus Cunha.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Bolton - Luton Town 1:2

Bolton sa síce ujal vedenia, no Chong a Ogbene dokázali skóre otočiť. Pri oboch zásahoch asistoval útočník Carlton Morris, ktorý sa priamo podieľal na posledných troch zásahov Lutonu. Naposledy sa presadil do siete Burnley v Premier League. "Klobúčnici" najbližšie nastúpia na pôde lepšieho z dvojice Crystal Palace - Everton, ktorí opakovaný zápas odohrajú v stredu.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Bristol City - West Ham 1:0

West Ham v domácom stretnutí prišiel o vedenie, pretože vyrovnať dokázal Tommy Conway a práve tento hráč otvoril v tretej minúte skóre, čo sa nakoniec ukázalo ako jediný a víťazný gól duelu. Hostia síce dominovali čo sa týka držania lopty, lenže v 51. minúte prišli o vylúčeného Benrahmu. "Hammers" nemali k dispozícii Bowena, Paquetu či Antonia. Bristol City prekvapujúco postupuje cez londýnsky tím a v ďalšom kole narazí na lepšieho z dvojice Nottingham - Blackpool, ktorí zvedú proti sebe opakovaný zápas v stredu.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Ďalšie výsledky:

Birmingham - Hull 2:1

Eastleigh - Newport 1:3

Žreb 4. kola:

Watford - Southampton 

Blackburn Rovers - Wrexham

Bournemouth - Swansea City

WBA - Wolverhampton

Bristol City - Nottingham/Blackpool

Leicester City - Birmingham City 

Sheffield Wednesday - Coventry City

Chelsea - Aston Villa

Ipswich Town - Maidstone United

Liverpool - Norwich City/Bristol Rovers

Tottenham Hotspur - Manchester City

Leeds United - Plymouth Argyle

Crystal Palace/Everton - Luton Town

Newport - Manchester United

Sheffield United - Brighton

Fulham - Newcastle United