Almási mieri na hosťovanie do Chorvátska, Ostravu opúšťa aj ďalší Slovák

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Almási mieri na hosťovanie do Chorvátska, Ostravu opúšťa aj ďalší Slovák
Almási sa v Baníku v posledných mesiacoch nepresadil.
Almási sa v Baníku v posledných mesiacoch nepresadil.Profimedia
Káder ostravských futbalistov dnes zúžili dva odchody slovenských hráčov. Útočník Ladislav Almási (24) mieri na hosťovanie do chorvátskeho celku NK Osijek. Stredopoliar Matej Madleňák (24) sa vracia z hosťovania domov do Ružomberka, v kontakte však má byť s iným českým tímom. Baník o tom informoval na sociálnych sieťach.

Kým krajný stredopoliar Madleňák sa v Baníku nepresadil, v podobe druhého menovaného prichádza Ostrava o autora 23 gólov v 68 zápasoch. Almási mal skvelý štart do pôsobenia v Sliezsku, v prvej sezóne strelil 16 presných zásahov. V aktuálnom ročníku sa však cez Tanka a Kubalu prakticky nedokázal presadiť do základnej zostavy.

"Je objektívnou skutočnosťou, že Laco na jeseň nemal takú minutáž. Preto sa v prípade zaujímavej ponuky pre všetky strany otváral priestor na rokovanie. Návrh Osijeku bol konkrétny a zaujímavý. Zatiaľ ide o hosťovanie do konca sezóny a v lete uvidíme," povedal šéf športového úseku Baníka Luděk Mikloško.

Baník už mohol zaregistrovať obe zimné posily Matúša Rusnáka aj Quadriho Adedirana. Klub mal zablokované prestupy pre spor s nigérijským klubom 36 Lions FC o podiel na odstupnom za prestup Muhameda Tijaniho do Slavie. Minulý týždeň však medzinárodná federácia FIFA vyzvala tamojší zväz, aby prestupy opätovne povolil.

Ďalšie prestupy a špekulácie