Príde Haraslín o svojho kapitána? Prestup Krejčího zo Sparty do Girony má byť hotový

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Príde Haraslín o svojho kapitána? Prestup Krejčího zo Sparty do Girony má byť hotový
Či Sparta príde o svojho kapitána je otázne, no všetko nasvedčuje tomu, že ide o hotovú vec.
Či Sparta príde o svojho kapitána je otázne, no všetko nasvedčuje tomu, že ide o hotovú vec.Profimedia
Príde Sparta v lete o svojho kapitána? Všetko nasvedčuje tomu, že Ladislav Krejčí (25) zamieri do Španielska. Na začiatku roka sa v médiách objavili správy, že o oporu českého majstra je veľký záujem. Konkrétnu ponuku však Sparte a Krejčímu predložila len Girona, ktorá je senzáciou tohto ročníka La Ligy. K dohode vtedy neprišlo. odľa inFotbalu neboli šéfovia z Letnej spokojní so splátkovým kalendárom.

Aktuálne podľa inFotbal.cz mala Girona prísť s upravenou ponukou, ktorá má obsahovať lepšie podmienky pre Krejčího a tiež by španielsky klub skrátil splátkový kalendár. Český internacionál sa netají tým, že by si rád vo futbalovej kariére polepšil a prestup do jednej z najlepších líg sveta napĺňa jeho predstavy.

"Prestup je pred dokončením, je to vlastne takmer hotová vec," potvrdili zdroje portálu. O sparťanskú oporu sa zaujímali aj ďalšie kluby. Hovorilo sa o Betise, Seville či Sportingu. Zdá sa, že Girona je jediná, ktorá sa rozhodla podniknúť konkrétne kroky.

S Krejčím by sa malo počítať v trojčlennej obrane na poste ľavého stopéra, ktorý zastáva aj v červenom drese na Letnej. Reprezentant by mal byť náhradou za Erica Garcíu, ktorý je v Girone na hosťovaní z Barcelony. V Krejčího prospech hovorí aj jeho univerzálnosť, keďže je schopný hrať na pozícii "šestky", kde má vyššiu šancu na svoje povestné zakončenie hlavou.

Podľa inFotbal.cz sa Krejčí už stihol porozprávať aj s predsedom Girony Perom Guardiolom, bratom slávneho trénera Manchestru City. Sparta, v ktorej pôsobí aj reprezentant Slovenska Lukáš Haraslín, tak čoskoro, pravdepodobne, príde o svojho kapitána.