Zamieri k Slovákom? Tréner Sparty je podľa dánskych médií na odchode, láka ho Feyenoord

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zamieri k Slovákom? Tréner Sparty je podľa dánskych médií na odchode, láka ho Feyenoord

Priske možno opustí Spartu.
Priske možno opustí Spartu.Profimedia
Dve sezóny, tri trofeje. Brian Priske (47) prežíva po príchode do Sparty fantastické obdobie, za ktoré po zásluhe žne potlesk. Ten už sa však nerozlieha iba na Letnej, ale aj v zahraničí. Podľa informácií dánskeho novinára Farzama Abolhosseiniho je totiž strojca posledných úspechov pražského celku na odchode – v holandskom Feyenorde Rotterdam by mal nahradiť Arneho Slota (45), ktorý zamieril do Liverpoolu.

Sparta získala double po desiatich rokoch, no ešte počas majstrovských osláv sa na sociálnej sieti X objavila pre jej fanúšikov bolestivá správa - tréner Priske má blízko k odchodu do Feyenoordu, v ktorom aktuálne pôsobia aj dvaja slovenskí reprezentanti - Dávid Hancko a Leo Sauer.

Dánsky kouč by mal v Rotterdame nahradiť Arneho Slota, ktorý si svojou prácou vyslúžil angažmán na Anfield Road. Holandský klub však nečaká ľahké vyjednávanie - Sparta si služby svojho trénera v októbri poistila novou zmluvou, ktorá platí do leta 2026.

Samotný tréner však po nedeľnom zápase s Plzňou možný odchod z Letnej vyvrátil. "Keď vyhrávate tituly, objavujú sa klebety a špekulácie. Som hrdý, že som trénerom Sparty a nemyslím si, že to bol môj posledný zápas. Sústredím sa na to, čo je teraz. Som vďačný za to, čo tu prežívam," uviedol Priske.

"Vo futbale nikdy neviete, čo sa stane..." dodal vzápätí.