Zostáva rekordér či najlepší nahrávač. Štvorica najskúsenejších pokračuje vo ViOne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Zostáva rekordér či najlepší nahrávač. Štvorica najskúsenejších pokračuje vo ViOne
Karol Mondek pokračuje vo ViOn-e.
Karol Mondek pokračuje vo ViOn-e.TASR
Vedenie FC ViOn Zlaté Moravce sa dohodlo na novom kontrakte s Tomášom Ďubekom (36), Denisom Dugom (28), Karolom Mondekom (32) a Matúšom Čonkom (32). Informácie priniesol klub na svojich sociálnych sieťach.

Pri Žitave nezostal po minulom ročníku kameň na kameni. Mužstvo opustilo trinásť futbalistov a v týchto dňoch vedenie predstavuje novicov v kádri. V kabíne ale zostanú štyria najskúsenejší. 

Najvýraznejšiu stopu z nich zanechal Karol Mondek, ktorý v 33 zápasoch strelili štyri góly a na ďalších päť prihral. Nikto z jeho spoluhráčov nevyprodukoval viac gólových prihrávok. Dva presné zásahy si odchovanec trenčianskeho futbalu odložil na najdôležitejší súboj - odvetný barážový o zotrvanie vo Fortuna lige proti Prešovu.

Tomáš Ďubek bude navyšovať svoj zápasový rekord. Aktuálne má na konte 458 zápasov
Tomáš Ďubek bude navyšovať svoj zápasový rekord. Aktuálne má na konte 458 zápasovFB: FC ViOn Zlaté Moravce

Červeno-modré farby bude aj v šiestej sezóne po sebe obliekať ligový rekordér Tomáš Ďubek. Od trénerov síce nedostával plnú minutáž, ale v 29 dueloch skóroval dvakrát a rovnaký počet zásahov pripravil. O jednu sezónu viac si vo ViOn-e pripíše na konto stredopoliar Denis Duga, ktorý odohral 31 súbojov.

Štvrtým do partie je skúsený ľavý obranca Matúš Čonka, ktorého po príchode z českej Karvinej v sezóne 2020/21 čaká v Zlatých Moravciach štvrtý ročník. V tom uplynulom zaznamenal 24 stretnutí, v ktorých sa strelecky nepresadil.

Viac futbalových prestupov a špekulácií