Almería prišla o sľubný náskok, Atlético muselo otáčať skóre. Hladká výhra Betisu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Almería prišla o sľubný náskok, Atlético muselo otáčať skóre. Hladká výhra Betisu
Atlético sa teší z ďalších troch bodov.
Atlético sa teší z ďalších troch bodov.Profimedia
Futbalisti Atlética Madrid síce v zápase 8. kola španielskej La Ligy proti Cádizu prehrávali 0:2, ale tešia sa z výhry 3:2. Betis porazil Valenciu 3:0, zatiaľ čo Almería o takýto náskok prišla a s Granadou iba remizovala.

Almería - Granada 3:3

Veľmi zaujímavý priebeh mal úvodný nedeľný duel, v ktorom domáca Almería vyhrávala po prvom polčase hladko 3:0, ale tri body nezískala. Od 41. minúty do druhej minúty nadstavenia sa trikrát presadil útočník Luis Suárez, čím skompletizoval veľmi rýchly hetrik. Pri každom góle mu asistoval Ramazani. Po zmene strán však Zaragoza, Sánchez a Uzuni vyrovnali skóre. Navyše Puertas zahodil pokutový kop. Slovenský záložník domácich Martin Šviderský naďalej laboruje so zranením kolena. Jeho tím ostáva posledný s tromi bodmi, stále nevyhral. Granada je s piatimi bodmi predposledná.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Alavés - Osasuna 0:2

Atlético Madrid - Cádiz 3:2

Cádiz na pôde favorita predviedol výborný úvod stretnutia a rýchlo vyhrával až o dva góly, keďže sa presadili Pires a Martí, ale prekvapenie Atlético nedovolilo, nakoľko postupne otočilo výsledok stretnutia. Znížil Correa, hneď po zmene strán vyrovnal Molin a spomínaný Correa v 66. minúte dostal svoj tím do vedenia. Pri úvodnom zásahu si prvú asistenciu po letnom príchode pripísal obranca Azpilicueta. "Atleti" majú na štvrtej priečke 16 bodov, Cádiz je dvanásty s deviatmi bodmi.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Real Betis - Valencia 3:0

Valencia po dobrom úvode prehrala už štvrtý z posledných šiestich zápasov, navyše na pôde sevillského súpera to bolo jednoznačné. Mladý len 18-ročný útočník Assane Diao nastúpil za áčko Betisu iba druhý raz v La Lige a v oboch prípadoch strelil gól. Isco si pripísal prvú asistenciu za Betis, keď našiel Marca Rocu, ktorý ukončil duel s bilanciou 1+1. Predtým sa po prestupe z Leedsu na presnom zásahu ešte nepodieľal. Rovnako Abde Ezzalzouli sa presadil za zeleno-bielych premiérovo.

Aktuálna tabuľka La Ligy.
Aktuálna tabuľka La Ligy.Flashscore