Barcelona je v kríze, Lewandowski ostáva optimistom: Budeme sa posúvať vpred

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona je v kríze, Lewandowski ostáva optimistom: Budeme sa posúvať vpred

Kanonier verí vo svetlejšie zajtrajšky.
Kanonier verí vo svetlejšie zajtrajšky.Profimedia
Robert Lewandowski si na galavečere Mundo Deportivo prevzal ocenenie pre najlepšieho strelca La Ligy v minulej sezóne. Tridsaťpäťročný hráč dúfa, že súčasná sezóna bude pre neho a klub úspešná.

Lewandowski priznal, že od svojho príchodu z Bayernu Mníchov sa v Barcelone veľmi dobre udomácňuje a nové pôsobisko si pochvaľuje.

"Nikdy nie je ľahké strieľať góly. Hral som v tíme s veľmi mladými hráčmi a cítil som sa s nimi veľmi dobre. Vo všeobecnosti je to v Barcelone príjemné. V minulej sezóne sme vyhrali La Ligu, španielsky Superpohár a stal som sa kráľom strelcov," povedal poľský zakončovateľ.

V ďalšej časti svojho prejavu sa "Lewa" prihovoril fanúšikom Barcelony v španielčine. Vyjadril nádej, že na konci sezóny budú mať priaznivci "Blaugranas" veľa dôvodov na radosť.

"Teraz sa potrebujeme vrátiť do víťazného rytmu a séria výhier by nám veľmi pomohla. Nesmieme však zabúdať, že sme mladý tím, ktorý sa stále učí. Potrebujeme viac bodov, ale krok za krokom sa budeme posúvať vpred a som presvedčený, že aj v tejto sezóne niečo vyhráme," ubezpečil verejnosť.