Barcelona sa natrápila proti poslednému tímu tabuľky, spasil ju kapitán Roberto

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona sa natrápila proti poslednému tímu tabuľky, spasil ju kapitán Roberto

Roberto zachránil Barcelonu od prekvapenia.
Roberto zachránil Barcelonu od prekvapenia.Profimedia
Futbalisti Barcelony vyhrali v stredajšom zápase 18. kola španielskej La Ligy na domácej pôde proti Almeríi a splnili pozíciu favorita, ale hostia siahali na jeden bod.

Barcelona - Almería 3:2

Posledný tím tabuľky dokázal dvakrát vyrovnať, keďže Baptistao reagoval na zásah Raphinhu a González zas skóroval krátko po góle kapitána Sergiho Roberta. Práve tento skúsený stredopoliar ale nakoniec bol za hrdinu, keďže sa trafil aj druhý raz a zároveň sa postaral o víťazný moment. 

V nadstavenom čase dokonca opečiatkoval brvno, tesne mu tak ušiel hetrik. Po šiestich odohraných stretnutiach má v tejto sezóne na konte už tri ligové góly. Len raz ich nazbieral viac a to štyri počas predošlého ročníka. Prvýkrát v kariére skóroval počas jedného zápasu viac ako raz.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Barcelona každopádne inkasovala už 21-krát, pričom počas celej predošlej sezóny, keď získala titul, dokopy lovil ter Stegen loptu zo siete iba v dvadsiatich prípadoch. Nemec je naďalej na maródke, a tak opätovne chytal Peňa. Slovenský futbalista Martin Šviderský na strane hostí stále laboruje so zraneným kolenom.

"Blaugranas" majú na treťom mieste 38 bodov, ale vyrovnať ich môže Atlético, ktoré má zápas k dobru. V sobotu hostí v dohrávanom stretnutí Sevillu. Almería ostáva bez výhry na poslednej priečke.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Ďalšie výsledky:

Athletic Bilbao - Las Palmas 1:0

Villarreal - Celta Vigo 3:2