Bellingham po skvelom úvode: Som desaťkrát lepší než v minulej sezóne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bellingham po skvelom úvode: Som desaťkrát lepší než v minulej sezóne

Po príchode do Realu Madrid prekonáva Bellingham zatiaľ všetky očakávania.
Po príchode do Realu Madrid prekonáva Bellingham zatiaľ všetky očakávania. AFP
Hviezdou Realu Madarid na začiatku sezóny je jednoznačne Jude Bellingham. Dvadsaťročný Angličan s tromi gólmi v dvoch zápasoch dokazuje, že je pre svoj tím veľmi dôležitý a po príchode do Španielska si podmaňuje La Ligu. Proti Almeríi sa presadil dvakrát a pridal jednu asistenciu. Po záverečnom hvizde priblížil pre klubovú televíziu svoje pocity.

Bellingham je po Wesleym Sneijderovi (august 2007) a Mounirovi El Hamdaouiovi (september 2013) tretím hráčom v 21. storočí v rámci španielskej najvyššej súťaže, ktorý sa podieľal na štyroch góloch v úvodných dvoch kolách ročníka.

Almería - Real Madrid 1:2

Spokojnosť s výkonom

"Páčilo sa mi, ako sme behali a akú bojovnosť sme ukázali. Veľa tímov, keď inkasuje, sa začne trápiť. Nám sa to nestalo. Stále sme pokračovali v dobrej hre. Nikto z nás na ihrisku nevešal hlavu a nevytváral paniku. Nakoniec je z toho pohodlný výsledok."

Dva góly

"Teším sa, že som skóroval. Najdôležitejšie je hrať dobre, len tak môžete strieľať góly. Viem, že sa mi to podarí. Verím si. Spoluhráči mi vytvárajú taktiež príležitosti. Nie je to len o góloch, ale najmä tímovom víťazstve. Musíme naďalej tvrdo pracovať."

Lepší než kedykoľvek predtým

"Myslím, že som desaťkrát lepším hráčom než v minulej sezóne. S takýmito hráčmi okolo seba sa učím. Úroveň je tu veľmi vysoká. Som ako taká špongia, ktorá vstrebáva to, čo mu hovoria, resp. čo robia jeho spoluhráči. Do konca sezóny zostáva stále množstvo zápasov. Neustále musím prispievať k dobrej hre."

Bellingham a jeho štatistika zo súboja s Almeríou
Bellingham a jeho štatistika zo súboja s AlmeríouOpta by Stats Perform

Otočenie nepriaznivého výsledku

"Keď som bol dieťa, v televízii som sledoval duely, v ktorých mužstvo prehrávalo. Myslel som si, že to nedokážu otočiť. Nakoniec sa im to podarilo. Teraz, keď som v Reale Madrid, to prežívam úplne inak. Je tu pohoda. Ani na moment som nezapochyboval, že by sa nám súboj nepodarilo otočiť v náš prospech. Pozrel som sa na spoluhráčov a všetci boli motivovaní."