Liga majstrov: Chcel by som zostať v Barcelone, želá si Cancelo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Chcel by som zostať v Barcelone, želá si Cancelo. Má to háčik, so City má zmluvu do 2027
Cancelo by rád zostal v Barcelone.
Cancelo by rád zostal v Barcelone.Profimedia
Barcelona pred uzavretím letného prestupového dotiahla hosťovanie Joaa Cancela (29), no jeho budúcnosť zostáva nejasná, keďže zmluva kmeňového hráča Manchestru City neobsahuje žiadnu opciu. Portugalský reprezentant verí, že v Katalánsku napriek tomu zostane.

Po neúspešnom polročnom hosťovaní v Bayerne Mníchov zamieril skúsený obranca v lete do Barcelony, kde pravidelne nastupuje v základnej zostave. Zatiaľ však nie je jasné, kam povedú Cancelove ďalšie kroky, keďže v zmluve so svojím kmeňovým tímom nemá opciu.

"Zatiaľ neviem, ako bude vyzerať moja budúcnosť, ale chcem zostať v Barce," zdôraznil Cancelo, ktorý má s Manchestrom City kontrakt do roku 2027, pre taliansky denník Gazzetta dello Sport.

Citizens s Cancelom zrejme nepočítajú, čo naznačuje aj fakt, že jeho vzťah s manažérom Pepom Guardiolom sa vraj narušil. Médiá dokonca informovali, že medzi nimi došlo k sporu, čo však portugalský obranca poprel.

"V posledných zápasoch som sa necítil pre tím dôležitý. Rozprával som sa s trénerom, on to pochopil . Rozhodli sme sa, že bude najlepšie, ak odídem," vysvetlil Portugalčan situáciu počas svojho pôsobenia v Bayerne.

Pohľad na Cancelove čísla.
Pohľad na Cancelove čísla.Flashscore

Podľa španielskych médií chcú Blaugranas využiť situáciu a veria, že sa im podarí dohodnúť na prestupe portugalského beka. Rokovania sa zatiaľ nezačali a, pravdepodobne, budú závisieť od toho, kto nahradí na trénerskej lavičke Xaviho, ktorý po sezóne opustí katalánsky veľkoklub. Spolu so svojimi zverencami má pred sebou náročnú osemfinálovú odvetu Ligy majstrov proti Neapolu.

Barcelona - Neapol (utorok, 21:00)