Girona sa vrátila na druhé miesto tabuľky, v dohrávke ukončila najhoršie obdobie sezóny

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Girona sa vrátila na druhé miesto tabuľky, v dohrávke ukončila najhoršie obdobie sezóny

Girona sa vrátila na druhé miesto,
Girona sa vrátila na druhé miesto,Profimedia
Futbalisti Girony vyhrali v dohrávke 26. kola španielskej La Ligy proti Rayu a vrátili sa na druhé miesto tabuľky, kde majú o dva body viac ako Barcelona.

Girona - Rayo Vallecano 3:0

O víťazný presný zásah stretnutia sa postaral ukrajinský záložník Viktor Cygankov, ktorý skóroval v druhom stretnutí po sebe. To sa mu v drese Girony ešte nepodarilo. Bol to jeho piaty zásah počas aktuálneho ročníka a potvrdil, že proti Rayu sa mu darí, keďže po štyroch dueloch má bilanciu tri góly a jedna asistencia.

Obranca Miguel zaznamenal piatu asistenciu v aktuálnom ročníku La Ligy. Presne toľko ich nazbieral počas predošlej kariéry. Navyše dve pridal v Copa del Rey. V závere dostal prvú červenú kartu v kariére Pep Chavarria. Počas nadstaveného času sa dvakrát presadil Sávio, ten má bilanciu už sedem gólov a sedem asistencií.

Girona ukončila sériu troch zápasov bez prehry, počas ktorej dvakrát prehrala a raz remizovala. Bola to jej najhoršia časť sezóny. Momentálne sa nachádza na druhom mieste tabuľky, kde má o dva body viac ako tretia Barcelona. Na vedúci Real Madrid stráca katalánske prekvapenie šesť bodov. Rayo ostáva štrnáste.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Statsperform