Kandidát na lavičku Villarrealu? Na scénu vstupuje Raúl González

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kandidát na lavičku Villarrealu? Na scénu vstupuje Raúl González

Raúl González je jedným z kandidátov na trénera Villarrealu.
Raúl González je jedným z kandidátov na trénera Villarrealu.Profimedia
Sotva sa začala sezóna s Castillou v tretej najvyššej španielskej súťaži, môže pre legendárneho kanoniera Realu Madrid nastať dilema. Popri už známych kandidátoch (Pacheta, Quique Flores a Lopetegui) na vedenie tímu z provincie Castellón sa objavilo meno Raúl González (46), ktorý sa páči majiteľovi klubu Fernandovi Roigovi Noguerolesovi. Je to len jedna z možností, ale Villarreal by sa mohol pokúsiť ho presvedčiť.

Prepustenie Quiqueho Setiéna odštartovalo výberové konanie na manažéra jedného z najambicióznejších tímov v La Lige. Raúl je podľa stredajšieho vydania denníka Dazn súčasťou zoznamu kandidátov.

Bývalý hviezdny útočník vstúpil do svojej piatej sezóny z pozície kouča Castilly, s ktorou sa v minulej sezóne priblížil k postupu do druhej španielskej ligy. Jeho veľkým snom je jedného dňa trénovať A-mužstvo Realu Madrid, na čo sa poctivo pripravuje.

Čaká na príležitosť, aby bol k dispozícii vo Valdebebase, keď príde správny čas. Medzičasom odmietol ponuky z klubov ako Leeds United, Schalke 04 (kde hral), Eintracht Frankfurt, košom dal dokonca aj Espanyolu. 

V 46 rokoch začína Raúl pociťovať potrebu skočiť do väčšej výzvy. Možno ho záujem Villarrealu, ktorý hľadá náročný trénerský profil, prinúti prehodnotiť situáciu.