Lunin má našu plnú dôveru, chýbajú mu len skúsenosti. Ancelotti pochválil mladého brankára

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lunin má našu plnú dôveru, chýbajú mu len skúsenosti. Ancelotti pochválil mladého brankára

Andrij Lunin by mal v bráne Realu nahradiť zraneného Thibauta Courtoisa.
Andrij Lunin by mal v bráne Realu nahradiť zraneného Thibauta Courtoisa.AFP
Po vážnom zranení Thibauta Courtoisa (31) tesne pred začiatkom sezóny tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti (64) ubezpečil, že ukrajinský náhradník Andrij Lunin (24) má jeho plnú dôveru. Kráľovský klub o novej jednotke zatiaľ neuvažuje. Talian to povedal na tlačovej konferencii. Španielske médiá však špekulujú minimálne o troch menách, ktoré by mohli narýchlo zamieriť do Realu.

Lunin v minulej sezóne odchytal 12 zápasov, z toho sedem v La Lige. Aj v novej sezóne mal byť Courtoisovým náhradníkom, ale 31-ročný Belgičan si vo štvrtok počas tréningu roztrhol krížny väz v kolene a čaká ho operácia. V prípade jeho absencie by podľa médií mohli do Madridu zamieriť Maročan Yassine Bono zo Sevilly, Kepa Arrizabalaga z Chelsea alebo ďalší Španiel David de Gea, ktorý donedávna hrával za Manchester United.

"Lunin má našu plnú dôveru. Na tréningu si počína dobre a chýba mu len to, čo všetkým mladíkom - skúsenosti," povedal Ancelotti pred sobotňajším prvým duelom proti Bilbau. Nevylúčil ale možný príchod ďalšieho brankára, Lunin však bude číslo jeden. "Máme čas do 31. augusta. Uvidíme, či sa nám podarí rozšíriť tím," povedal.