Malorka si v zostave s Valjentom rozdelila body s Bilbaom, prehra Sevilly

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Malorka si v zostave s Valjentom rozdelila body s Bilbaom, prehra Sevilly
Aktualizované
Malorka a Bilbao majú na konte bod za remízu.
Malorka a Bilbao majú na konte bod za remízu.Profimedia
Futbalisti RCD Malorka v zostave so slovenským obrancom Martinom Valjentom (27) remizovali v 32. kole španielskej La Ligy s Athleticom Bilbao 1:1. Hráči FC Sevilla ťahali za kratší koniec v súboji s Gironou.

RCD Malorka - Athletic Bilbao 1:1 (0:0)

Góly: 58. Kang-in - 90+6. I. Williams (z 11 m), ČK: 90+7. Raillo (Mallorca)

Na prvú šancu zápasu sme čakali až do 52. minúty. Vedat Muriqi si nabehol na prudkú kolmicu do šestnástky, ale len nastrelil Agirrezabalu, ktorý mu zmenšil strelecký uhol. O šesť minút neskôr sa domáci dostali do vedenia vďaka zlepšenému hernému prejavu po prestávke. Skóre otvoril Kórejčan Kang-in, keď z desiatich metrov prestrelil gólmana hostí.

Záver však Malorke vôbec nevyšiel. V nadstavenom čase odvrátil De Galarreta natiahnutou rukou ranu Raúla Garciu a hostia vyrovnali z pokutového kopu po zásahu Iňakiho Williamsa. Súboj uzavrela červená karta pre Railla.

FC Sevilla - Girona 0:2 (0:1)

Góly: 23. Juanpe, 55. Castellanos

Sevilla ešte nemá záchranu v La Lige stopercentne istú a po súboji s Gironou môže byť o čosi nervóznejšia. Domáci inkasovali v 23. minúte zo štandardnej situácie. Iván Martín poslal center od rohovej zástavky na zadnú tyč, kde sa Juanpe odpútal od Acunu a pravačkou zakončil z voleja vedľa hlavy bezmocného gólmana Dmitroviča.

Definitívne K.O. nádejám Sevilly priniesla úvodná desaťminútovka druhého polčasu. Pekná strela Riquelmeho skončila na brvne, akcia pokračovala, lopta sa odrazila k Cygankovovi, ktorý ju poslal k najlepšiemu strelcovi tímu Tatymu Castellanosovi a ten sa nemýlil.

Tabuľka ligy po 32. kole.
Tabuľka ligy po 32. kole.Flashscore