Real má na lane viacero zvučných posíl. Ancelotti: Bude to veľmi odlišný káder

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Real má na lane viacero zvučných posíl. Ancelotti: Bude to veľmi odlišný káder
Skúsený Talian očakáva viacero zmien.
Skúsený Talian očakáva viacero zmien.Profimedia
Real Madrid čaká asi najrušnejšie prestupové obdobie za viacero posledných sezón, prezident klubu Florentino Pérez (76) pripravuje niekoľko podpisov.

Blízko k podpisu zmluvy s "Los Blancos" by mal byť Jude Bellingham, pričom zostávajúcim bodom je dohoda s Borussiou Dortmund o výške odstupného, ktorá by sa však mala uzavrieť v priebehu nasledujúcich týždňov. Fran García bude meniť klub, nie však destináciu. Do Realu príde z madriského Raya Vallecano, aby posilnil pozíciu ľavého obrancu.

So slávnym veľkoklubom boli nedávno spájaní aj Harry Kane, Roberto Firmino a Benjamin Pavard. Carlo Ancelotti v rozhovore pred posledným duelom sezóny proti Bilbau pripustil, že jeho tím môže v lete zaznamenať veľa zmien:

"Viem len to, že v budúcom ročníku bude v mužstve veľká konkurencia. V Reale Madrid je to tak vždy. Bude to veľmi odlišný káder, ale bude konkurencieschopný, bez ohľadu na to, čo sa stane."

Okrem príchodov sa chystá aj niekoľko odchodov. Svoju rozlúčku s klubom už potvrdil Marco Asensio. Kráľovskú destináciu by mali opustiť aj Mariano Díaz, Dani Ceballos a Nacho Fernández, hoci posledných dvoch menovaných by si taliansky lodivod chcel udržať.