Benzema je tesne pred podpisom zmluvy v Saudskej Arábii, píšu Španieli. Už volal Ronaldovi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Benzema je tesne pred podpisom zmluvy v Saudskej Arábii, píšu Španieli. Už volal Ronaldovi
Benzema by mal opustiť Real Madrid.
Benzema by mal opustiť Real Madrid.AFP
Pôsobenie Karima Benzemu (35) v Reale Madrid sa podľa všetkého chýli ku koncu. Francúzsky útočník má ponuku od saudskoarabského klubu Al-Ittihad, ktorý mu ponúka 100 miliónov eur za jednu sezónu.

Podľa španielskeho denníka AS je dohoda medzi Karimom Benzemom a Al-Ittihadom tesne pred podpisom. Isté stále nie je nič, no Real Madrid o svojho kapitána s najväčšou pravdepodobnosťou príde, pretože je "jeden a pol nohou" v saudskoarabskej lige.

Al-Ittihad je aktuálny majster ligy, trénuje ho Portugalčan Nuno Espírito Santo, tréner s minulosťou v Španielsku ako brankár Deportiva, Osasuny a Meridy, ako aj bývalý kouč Valencie či Tottenhamu s Wolves.

Bilancia Benzemu v tejto sezóne La Ligy.
Bilancia Benzemu v tejto sezóne La Ligy.Flashscore

Benzema už údajne kontaktoval Cristiana Ronalda, s ktorým má dobré vzťahy ešte z čias spoločného pôsobenia v Reale Madrid, aby sa ho opýtal na ligu a život v Saudskej Arábii.

Ponuka Al-Ittihadu za Benzemu obsahuje dvojročný kontrakt v hodnote 100 miliónov eur za sezónu. Útočník bol dokonca v stredu popoludní na stretnutí so svojím agentom vo Valdebebase.

Karim Benzema pôsobí v Reale Madrid už štrnásť sezón v rade. Na konte má 647 zápasov, v ktorých strelil 353 gólov a pridal 165 asistencií.