Real proti Seville bez Benzemu či Viníciusa. Ancelotti: Problémom je obrana, nie útok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Real proti Seville bez Benzemu či Viníciusa. Ancelotti: Problémom je obrana, nie útok
Ancelotti o Hazardovi nerád hovorí.
Ancelotti o Hazardovi nerád hovorí.AFP
Hlavný lodivod Realu Madrid oznámil na predzápasovej tlačovej konferencii, že do stretnutia so Sevillou nezasiahne Benzema, Vinícius a Asensio. Napriek tomu nepotvrdil, či sa na Ramon Sanchez Pizjuan predstaví od začiatku Hazard a otázkam smerujúcim na Belgičana sa vyhol. Zdá sa, že spolu nemajú dobré vzťahy.

Španielska La Liga má pred sebou predposledné kolo aktuálneho ročníka. Už je jasné, že madridský Real titul nezíska, no okrem toho musí vzdorovať svojmu mestskému rivalovi. Atlético robí všetko pre to, aby skončilo druhé. 

"Mimo hry sú Benzema, Vinícius i Asensio. Pokúsime sa na trávniku nechať, ako vždy, to najlepšie. Predvedieme maximum, čo je v nás. Dúfam, že zvíťazime," uviedol Carlo Ancelotti, ktorý bližšie priblížil, prečo bude chýbať brazílsky krídelník. 

Prehľad zápasu Sevilla - Real Madrid (sobota, 19:00)

"Necestuje s nami pre svoj fyzický stav. Nie sú v tom žiadne iné dôvody. Stále ho trápi problém s kolenom. Prial by som si, aby mohol ísť s nami do Sevilly." 

Hazard? Pre Taliana nepríjemná téma

"Chýba nám veľa útočníkov, ale postavíme tím, ktorý sa pokúsi vyhrať. Bude to konkurencieschopná zostava, pretože máme dobrých hráčov." (Belgičana ani v jednom bode nespomína, pozn. red.).

Ostatné vzájomné vystúpenia medzi Sevillou a Realom
Ostatné vzájomné vystúpenia medzi Sevillou a RealomFlashscore

Úloha Belgičana

Povzdychne si. "To, čo musí urobiť, aby dostal dôležitejšiu úlohu v mužstve, rozoberiem s ním a nie tu." 

Pohľad na ligovú sezónu 

"Po zápase s Barcou, keď sme v tabuľke začali strácať nie deväť, ale dvanásť bodov, sme prišli o dynamiku. Mali výborný ročník. Inkasovali málo gólov a držali si vyrovnané výkony. Po majstrovstvách sveta sme mali problémy dostať sa na našu hernú úroveň. Nie je problém v útoku, pretože sme dali viac gólov ako ktokoľvek iný. Problémom je obrana. Keď sa pozriete na štatistiky, je potrebné, aby sme podpísali defenzívneho futbalistu. Niekedy ale môžu byť čísla trochu zavádzajúce."

Posledné dve kolá

"Cieľom je rešpektovať dres, ktorý nosíme. Hodnoty klubu, za ktorý hráme. Musíme bojovať až do konca. Hráči musia ukázať serióznosť a profesionalitu. To sú dve najväčšie motivácie." 

Dôvera v Tchouameniho

"V prvej časti sezóny prekvapil všetkých, pretože je veľmi mladý. Adaptovať sa v Madride namiesto legendy, akou je Casemiro, nie je jednoduché. Po majstrovstvách jeho úroveň klesla, ale pre mladíka je to normálne. V Reale pôsobí prvý rok. Je potrebné, aby sa ešte lepšie adaptoval, no pre budúcnosť ide o dôležitú súčasť klubu."