Real Madrid bez problémov zdolal Granadu a je na čele tabuľky, víťazne aj Girona

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Real Madrid bez problémov zdolal Granadu a je na čele tabuľky, víťazne aj Girona
Aktualizované
Girona je opäť na čele tabuľky La Ligy.
Girona je opäť na čele tabuľky La Ligy.Profimedia
Futbalisti Girony vyhrali v úvodnom sobotnom zápase 15. kola španielskej La Ligy nad Valenciou a majú rovnaký počet 38 bodov ako vedúci Real Madrid, ktorý doma zdolal Granadu.

Girona - Valencia 2:1

Valencia sa po góle Dura síce dostala do vedenia, ale záverečné minúty patrili favoritovi. Po centri Couta vyrovnal striedajúci Stuani, ktorému bol zapísaný aj druhý presný zásah, no z opakovaných záberov bolo jasne vidieť, že ďalší pas Couta si do vlastnej siete zrazil obranca Foulquier. Poistku mohol pridať v nadstavenom čase Sávio, pre ofsajd tento gól neplatil. Girona ale využila domáce prostredie a vyhrala už dvanásty zápas v sezóne. Valencia je na desiatej priečke.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano 4:0

Bilbao zaznamenalo najvyššie víťazstvo v tejto sezóne a poskočilo na piate miesto tabuľky, kde má 28 bodov. Sériu bez prehry natiahol baskický tím na šesť stretnutí. Aktívny bol hlavne Guruzeta, autor gólu aj asistencie, ktorému zároveň nebol uznaný ďalší zásah. Presadili sa aj obaja bratia Williamsovci. Jedenáste Rayo prehralo druhé z uplynulých troch stretnutí, na ligovú výhru čaká od 22. októbra.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Real Madrid - Granada 2:0

Skvelú formu potvrdil Rodrygo, ktorý sa presadil v piatom zápase za Real Madrid po sebe, pričom v nich zaznamenal sedem gólov a k tomu pridal aj štyri asistencie. Svoj tretí presný zásah počas tohto ročníka pridal Brahim. "Biely balet" si defenzívne zodpovedným výkonom postrážil tri body a aj keď to z jeho strany nebol žiadny ofenzívny uragán, po dobrom výkone môže byť spokojný. Granada vystrelila len raz, aj to nepresne. Lunin nemal prakticky žiadnu robotu. Real sa vrátil na prvé miesto tabuľky, kde má rovnaký počet 38 bodov ako druhá Girona. Hostia sú naďalej predposlední.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Osasuna - Real Sociedad 1:1

Priebežná tabuľka La Ligy.
Priebežná tabuľka La Ligy.Flashscore