Španielsky denník Marca: Mbappé má už dva týždne podpísanú zmluvu s Realom Madrid

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Španielsky denník Marca: Mbappé má už dva týždne podpísanú zmluvu s Realom Madrid
Fanúšikovia Realu už pózujú s novým dresom Mbappého.
Fanúšikovia Realu už pózujú s novým dresom Mbappého.Profimedia
Netrvalo to príliš dlho. Necelé štyri dni po tom, čo na verejnosť presiakla informácia, že Kylian Mbappé (25) oznámil vedeniu PSG svoj letný odchod, prichádza španielska Marca s ďalšou zásadnou správou. Francúzska hviezda má podľa renomovaného denníka mať už dva týždne uzavretú dohodu s Realom Madrid.

Marca na svojej webovej stránke píše: "Od 1. júla sa Kylian Mbappé stane hráčom Realu Madrid, dohodu majú uzavretú už dva týždne." Podľa španielskeho denníka sa kapitán reprezentácie Francúzska upísal kráľovskému klubu na päť rokov. Jasno medzi Mbappém a Realom vraj bolo už od mája minulého roka, keď útočník oznámil klubu PSG, že nevyužije nepovinné tretie obdobie zmluvy.

Ako zistili naši kolegovia zo španielskej a francúzskej redakcie Flashscore Správ, navrhovaný plat určite nepresiahne 25 miliónov eur vrátane bonusov. Tým by sa Mbappé vyrovnal ďalším hviezdam v kádri, ako sú Brazílčan Vinícius Júnior a Angličan Jude Bellingham (tí majú 20 miliónov + 4 v bonusoch).

Pérez, ktorý sa pozorne stará o klubové financie, nemieni vyvolať rozkol v šatni obchádzaním nastavených platových hladín, ktoré v úspešnom období klubu dobre fungujú.

Čísla, ktoré privedú Mbappého do Madridu

"Biely balet" však vie, že aj v tejto ponuke je háčik. Hoci bude na Mbappého čakať výrazne skromnejší plat a Real ho môže získať ako voľného hráča bez toho, aby platil PSG prestupovú čiastku, "zadarmo" ho rozhodne neprivedie. Podľa informácií španielskej redakcie Flashscore Správ čaká na francúzsku hviezdu rekordný podpisový bonus, ktorý by mohol presiahnuť 100 miliónov eur.