Torres hľadá novú výzvu. V Atléticu by mohol postúpiť, ponúka sa rezerva a pomoc Simeonemu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Torres hľadá novú výzvu. V Atléticu by mohol postúpiť, ponúka sa rezerva a pomoc Simeonemu
Torres sa po skončení aktívnej kariéry vrátil do Atlética.
Torres sa po skončení aktívnej kariéry vrátil do Atlética.Profimedia
Fernando Torres (40) sa počas svojej hráčskej kariéry stal jednou z legiend Atlética Madrid a španielskemu klubu poskytuje cenné služby aj po prechode do trénerskej profesie. Bývalý útočník vedie tím do 19 rokov a hľadá novú výzvu.

Torres sa ujal vedenia devätnástky v roku 2021, hneď v prvej sezóne s ňou získal španielsky titul a teraz po minuloročnom druhom mieste opäť mieri na trón. Mladíci pod jeho vedením vyhrali 20 z doterajších 25 zápasov a na čele tabuľky majú sedembodový náskok.

Nadchádzajúce duely by však mohli byť Torresovými poslednými vo funkcii. Samotný kormidelník cíti, že nastal čas posunúť sa vyššie a v máji by mal všetko prediskutovať s vedením. V hre je presun k rezerve, ktorú vedie Luis García Tevenet, prípadne až do prvého tímu po bok Diega Simeoneho.

Torres je odchovancom Atlética, v jeho drese začal svoju kariéru a do hlavného mesta Španielska sa vrátil po pôsobení v Liverpoole, Chelsea a AC Miláno. Celkovo odohral za mužstvo 404 súťažných zápasov a strelil 129 gólov. Jeho posledným zamestnávateľom bol japonský celok Sagan Tosu, kopačky zavesil na klinec v auguste 2019.